Star Trek-universet får nok en serie og det med stjernen fra Star Trek: The Next Generation i kapteinsstolen. 

Det er bare til å slå seg løs i ren gledesjubel for Star Trek-fans. Picard er tilbake!

Du leste riktig. Patrick Stewart vender tilbake til Star Trek-universet i en ny serie fra CBS All Access. Den ferske amerikanske strømmetjenesten har fra før Star Trek: Discovery som er aktuell her i Norge på Netflix.

Den nye serien vil fortelle om neste kapittel i Jean-Luc Picards liv. Picard var rollefiguren som ledet en besetningen om bord i USS Enterpise i 80/90-tallsserien Star Trek: The Next Generation (1987-1994).

LES OGSÅ

Star Trek Discovery sesong 2. Foto: CBS

Star Trek: Discovery sesong 2: Informasjon, trailer og bilder

Når kommer Star Trek: Discovery sesong 2 på Netflix? Hva handler sesongen om? Serienytt gir deg siste oppdaterte informasjon. Se trailer og mer her.

 

For mange fans er Picard den store stjernen i Star Trek-universet, kanskje til og med mer populær enn James T. Kirk, kapteinen i den første Star Trek-serien fra 1966 (spilt av William Shatner).

– I over 20 år har fans håpet på returen til kaptein Jean-Luc Picard og den dagen er endelig her. Vi kan knapt vente med å smi en ny historie, overraske mennesker og hedre både nye og eldre generasjoner, sier serieskaper Alex Kurtzman i en uttalelse.

Nyheten ble kunngjort av Stewart på en Star Trek-konferanse i Las Vegas, som du kan se her:

CBS All Access har en mangeårig plan for å utvide Star Trek-universet. Tidligere i år signerte de en 5-års avtale med Alex Kurtzman, som skapte Star Trek: Discovery sammen med Bryan Fuller.

Star Trek: Discovery er tilbake med nye episoder på Netflix i 2019. Den nye serien med Patrick Stewart har ikke fått et navn, ei heller er det sagt noe om når vi kan vente oss serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here