Jean-Luc Picard, spilt av Patrick Stewart. Foto: CBS
Annonse

Star Trek-universet får nok en serie og det med stjernen fra Star Trek: The Next Generation i kapteinsstolen. 

Det er bare til å slå seg løs i ren gledesjubel for Star Trek-fans. Picard er tilbake!

Du leste riktig. Patrick Stewart vender tilbake til Star Trek-universet i en ny serie fra CBS All Access. Den ferske amerikanske strømmetjenesten har fra før Star Trek: Discovery som er aktuell her i Norge på Netflix.

Den nye serien vil fortelle om neste kapittel i Jean-Luc Picards liv. Picard var rollefiguren som ledet en besetningen om bord i USS Enterpise i 80/90-tallsserien Star Trek: The Next Generation (1987-1994).

Annonse

LES OGSÅ

Star Trek Discovery sesong 2. Foto: CBS

Star Trek: Discovery sesong 2: Informasjon, trailer og bilder

Når kommer Star Trek: Discovery sesong 2 på Netflix? Hva handler sesongen om? Serienytt gir deg siste oppdaterte informasjon. Se trailer og mer her.

 

For mange fans er Picard den store stjernen i Star Trek-universet, kanskje til og med mer populær enn James T. Kirk, kapteinen i den første Star Trek-serien fra 1966 (spilt av William Shatner).

– I over 20 år har fans håpet på returen til kaptein Jean-Luc Picard og den dagen er endelig her. Vi kan knapt vente med å smi en ny historie, overraske mennesker og hedre både nye og eldre generasjoner, sier serieskaper Alex Kurtzman i en uttalelse.

Nyheten ble kunngjort av Stewart på en Star Trek-konferanse i Las Vegas, som du kan se her:

CBS All Access har en mangeårig plan for å utvide Star Trek-universet. Tidligere i år signerte de en 5-års avtale med Alex Kurtzman, som skapte Star Trek: Discovery sammen med Bryan Fuller.

Star Trek: Discovery er tilbake med nye episoder på Netflix i 2019. Den nye serien med Patrick Stewart har ikke fått et navn, ei heller er det sagt noe om når vi kan vente oss serien.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer