HBO-merkevaren går et spennende år i møte, for da blir det serier både fra tradisjonstunge HBO og den nye strømmetjenesten HBO Max.

Det er fortsatt litt i det blå akkurat hvilke planer det nye HBO-eide selskapet WarnerMedia (som igjen er eid av AT&T) har for Norden. Den nye strømmetjenesten HBO Max lanseres til våren i USA og planen er etterhvert å også lansere tjenesten globalt.

Her til lands har vi HBO Nordic, som vanligvis viser innhold fra HBO. Vi antar strømmetjenesten også blir hjemmet til serier som nå produseres på løpende bånd for HBO Max, men akkurat det gjenstår å se.

Uansett, vår oversikt viser de nye 2020-seriene som produseres for enten HBO, HBO Max eller av de internasjonale HBO-selskapene (som HBO Europe).

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon.

Annonse

Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år. Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort, det samme gjelder bilder, trailer og premièredato. Du finner alt dette ved å klikke deg videre til seriesiden.

De nye HBO-seriene som kommer i 2020


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

Serier som kommer på HBO Nordic

Flere titalls serier er på vei til HBO Nordic, både originale HBO-serier og innkjøpte.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer