Dette kommer på TV 2 i desember 2019

Del nyheten

Bull, Blue Bloods og siste sesong av Arrow er blant seriehøydepunktene i en måned som ellers naturlig nok handler mye om julen.

Nå er det slutt for Arrow

Vi skal komme tilbake til julen på TV og strømming i egen oversikt, og har alt vært inne på alle de ulike julekalenderne du kan kose deg med i desember.

At julen nærmer seg betyr ikke at TV 2 viker unna annet innhold, for det er i hvert fall tre importvarer fra USA som har premiere; Bull, Blue Bloods og Arrow.

Dette er serier som sendes både uker og måneder etter amerikansk førstegangsvisning, fans har derfor måtte smøre seg med litt tålmodighet. For Arrow sin del blir dette siste sesong, som nok blir vemodig for mange som har fulgt serien gjennom nærmere et tiår.

Arrow. Foto: The CW

Blue Bloods og Bull er også populære serier fra USA, men i Norge er ikke interessen stor nok til at TV 2 ser det nødvendig å gi de plass i sendeskjema på kveldstid. Alle tre seriene er forvist til nattestid på enten TV 2 eller TV 2 Zebra, en uke etter at episodene først vises på TV 2 Sumo.

Generasjon Z og Hjerteslag på hovedkanalen

For de som ikke har Sumo-abonnement blir det i desember mulig å sjekke ut Hjerteslag, som vises på TV 2 fra 7. desember. Den norske serien har vært ganske så populær i høst.

TV 2-serien Hjerteslag. Foto: TV 2
TV 2-serien Hjerteslag. Foto: TV 2

Av programmer er det primært jul det handler om, med jule-episode av Truls a la Hellstrøm, Juleaksjonen 2019 og Håp i ei gryte som alle sendes før juleferien melder sin ankomst.

Det blir også mulighet til å sjekke ut Generasjon Z på TV 2 20. desember, et program som inntil nå har vært forbeholdt Sumo-abonnenter.

Fullstendig oversikt finner du under, den oppdateres automatisk (obs! Alt av gamle filmer som sendes i julen legges til senere i måneden og kommer også i egen oversikt). Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Nye serier og sesonger på TV 2 i desember

Filmer på TV 2 i desember

Dokumentarer på TV 2 i desember

Programmer på TV 2 i desember

Annonse