Den nye HBO-serien Avenue 5 har fått premièredato og trailer. Serien har Hugh Laurie i hovedrollen.

Hva handler Avenue 5 om?

Serien kombinerer komedie og science fiction. Veep-skaper Armando Iannucci står bak serien satt flere hundre år frem i tid, hvor vi følger en kaptein (spilt av Hugh Laurie) og hans besetning som forsøker å komme overens med omgivelsene i en folksom turistnæring.

Settingen kan minne litt om komidramaet The Orville, som har hatt suksess på Fox siden sin premiere i 2017. Samtidig vil nok Veep-skaperen sette sitt preg på Avenue 5.

Kan Iannucci gjenskape suksessen han opplevde med prisvinneren Veep? Det er det store spørsmålet. Han har fått med seg et solid skuespillergalleri, vi gleder oss stort til å se resultatet!

Hvem spiller i Avenue 5?

Det er Hugh Laurie (House) og Josh Gad som har hovedrollene i serien. Øvrige skuespillere inkluderer blant annet Suzy Nakamura, Rebecca Front, Lenora Crichlow, Nikki Amuka-Bird, Ethan Phillips og Zach Woods.

Når kommer Avenue 5?

Avenue 5 har premiere 19. januar i USA, som betyr at den dukker opp på HBO Nordic på morgenkvisten 20. januar. Sjekk alltid oppdatert premieretidspunkt fra vår premierekalender:

2020man20jan09:00PremiereAvenue 5 sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Komedie

Trailer til Avenue 5

8. desember kom en ny trailer til serien:

Oversikt: De nye seriene som kommer vinteren 2019/20

To nye norske Netflix-originaler, en nordmann som Hamilton på C More/TV 2 Sumo og en Westworld-stjerne i ny norsk TV 2-serie er blant de flere titalls nye seriene som kommer i vintermånedene.

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer