Hellums kro. Foto: NRK
Hellums kro. Foto: NRK

Vår tid er nå og Unge inspektør Morse er tilbake med ny sesong i november. Her er oversikten over NRK-premièrene!

Tid for oppfølgersesonger

Oktober markerte en helt vill seriesatsing for NRK, som sendte flere nye norske serier. I november er sendeskjemaet primært viet nye sesonger fremfor nye serier. Men måneden sparkes igang med den helt nye norske serien Hellums Kro, så om du tror du skulle få litt ro etter at norske serier som TWIN, 18, Nattens arvinger og Exit alt har preget høsten – da tok du feil.

Det er som nevnt også tid for nye sesonger av etablerte serier. Lik meg, Blank, Unge inspektør Morse og Vår tid er nå er på plass med nye ferske episoder.

Unge inspektør Morse. Foto: NRK
Unge inspektør Morse. Foto: NRK

I tillegg er det tid for programfavoritter som Eides Språksjov, Beat for Beat og Folkeopplysningen. HAIK er for øvrig et nytt programkonsept som skal underholde på lørdager fra 16. november.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike seriene og programmene. Oversikten oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Annonse

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Premièrer på NRK i november

Serietiåret 2010-2019: De nye norske seriene

Se utviklingen blant norske serier år for år, med fullstendig oversikt over alt som kom av nye serier.

Serier som kommer på NRK TV

NRK har alltid en håndfull norske storproduksjoner på vei, i tillegg kjøper kanalen jevnlig inn serier fra en rekke ulike land.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer