Anne With an E er en av flere spennende premierer på Netflix. Foto: Netflix

I januar er populære Anne With An E tilbake med sesong 3. Et skår i gleden for fans er at det også blir seriens siste sesong.

Anne With an E produseres i samarbeid mellom Netflix og kanadiske CBC Television. Det var Netflix som via Twitter kunngjorde at den kommende tredje sesongen blir seriens siste.

Serien handler om Anne Shirley (Amybeth McNulty), en ung foreldreløs jente som ved en feil blir sendt for å leve med to søsken som trodde de ville få fosteransvaret for en gutt. Med en uendelige strøm av fantasi og et sylskarp intellekt forandrer den ungen jenten Anne livet til de rundt henne.

Det er Moira Walley-Beckett som skapte serien, som baserer seg på den klassiske 1908-boken Anne of Green Gables, skrevet av Lucy Maud Montgomery. Det manglet ikke på positiv omtale av seriens første sesong, med en litt mer blandet mottagelse av oppfølgersesongen.

Kanselleringen føyer seg inn i rekken av Netflix-serier som ikke satses videre på. Strømmetjenesten produserer nye serier i rekordtempo, med rundt 100 nye serier i 2018, men selskapet varslet i 2017 at det kom til å bli kansellert serier hyppigere enn tidligere. De første 4-5 årene etter at selskapet satset på egne serier var det sjelden kost at en Netflix-original ble kansellert.

LES OGSÅ

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer