Annonse

Netflix brukte anslagsvis rundt 13 milliarder dollar på innhold i 2018. Summen er ventet å øke i 2019, blant annet på flere nye seirer. Her finner du oversikten. 

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år.  Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort. Det anslås at det kommer flere titalls nye serier fra Netflix i 2019. 

Du kan klikke deg videre til seriesiden for ytterligere informasjon. Der legges også ut trailere når de er klar. 

De nye Netflix-originalene som kommer i 2019

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (60)
 • Komedie (23)
 • Thriller (21)
 • Animasjon (17)
 • Spenning (16)
 • Action (11)
 • Barn (11)
 • Fantasy (8)
 • Krim (8)
 • Romanse (8)
 • Skrekk (8)
Animasjon

7Seeds

Netflix
Når det oppdages at en asteoride er på vei som vil utslette liv på jorden, iverksettes prosjekt Seven Seeds. Noen utvalgte velges for å fryses ned til det nok en gang er trygt å bli vekket.
Fantasy, Komedie, Romanse
7.1

Abyss

Netflix
Go Se-yeon og Cha Min bringes tilbake fra de døde takket være en sjelesten kalt 'Abyss'. Cha var smart, men lite attraktiv. Cha gjenfødes som en svært attraktiv forretningsmann. Den vakre Go gjenfødes som en advokat med helt ordinært utseende.
Fornyet
Drama, Komedie
8.5

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.
Fornyet
Drama, Science Fiction, Thriller
4.9

Another Life

Netflix
Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse.
Komedie

Answer for Heaven

Netflix
En reporter som er besatt på seertall slår seg sammen med en selvhøytidelig fallen engel for å etterforske kriminalitet i et konkurransepreget kontormiljø.
Skrekk, Spenning, Thriller
5.6

Ares

Netflix
Rosa og Jacob overgir seg til en verden av rikdom og makt i en serie som tar et dypdykk i Amsterdams mange hemmeligheter. Skrekkserien er den første Netflix-originalen fra Nederland.
Fantasy
7.2

Arthdal Chronicles

Netflix
Serien skildrer førdelsen til en sivilisasjon og nasjoner i antikkens tid. Det er en historie om mystiske helter, deres kamper, samhold og kjærlighet for menneskene som lever i landet Arth.
Ferske episoder ute
Drama, Fantasy, Spenning
7.7

Atiye

Netflix
Atiye er en ung og vakker maler som lever et perfekt liv i Istanbul. Men med en oppdagelse gjort i et av de mest antikke templene på jorden endrer alt seg. Arkeologen Erhan gjør en oppdagelse som knytter Atiye til tempelet på det mest merkelige vis.
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
6.8

Bard of Blood

Netflix
Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv.
Drama, Skrekk, Spenning
6.5

Black Summer

Netflix
Historien er satt til samme univers som Z Nation. Black Summer er en forløpet med nye rollefigurer, med hovedfokus på en desperat mor som er blitt adskilt fra sin datter. Sammen med en liten gruppe overlevere må hun foreta tøffe valg i en ny livsfarlig hverdag.
Komedie
7.3

Bonding

Netflix
De tidligere bestevennene Pete og Tiff forsøker å gjenskape vennskapet de en gang hadde. Pete har nylig kommet ut av skapet, lite vet han at Tiff i hemmelighet er en fremtredende person i BDSM-miljøet.
Drama, Thriller
7.7

Brotherhood

Netflix
En hardtarbeidende advokat oppdager at hennes savnede bror er blitt holdt fengslet i flere år og er leder av en kriminell organisasjon.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.2

Carmen Sandiego

Netflix
Carmen Sandiego er tilbake i denne serien som følger både hennes nye internasjonale tyverier og tidligere eskapader som førte til at hun ble en supertyv.
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6

Chambers

Netflix
En ung kvinne som overlever et hjertestopp blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet hennes liv. Hun begynner i økende grad å opptre som den som hjertet opprinnelig tilhørte.
Drama, Periodedrama
8.2

Charité at War

Netflix
Ansatte ved et sykehus i Berlin må håndtere krigens grusomheter under 2. verdenskrig.
Fornyet
Drama, Periodedrama
7.9

Coisa Mais Linda

Netflix
For å trosse sin sedvanlige konservative oppførsel tar Maria Luiza og åpner klubben Bossa Nova etter at hennes mann forsvinner.
Drama, Krim
7.5

Criminal

Netflix
Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).
Drama, Spenning

Daybreak

Netflix
I en post-apokalyptisk fremtid leter 17 år gamle Josh etter sin savnede kjæreste. Med seg på reisen har han den tidligere bøllen Wesley og den 12 år gamle pyromanen Angelica. Serien er basert på tegneseriebladet med samme navn av Brian Ralph.
Drama, Komedie
8.1

Dead to Me

Netflix
Enken Jen (Christina Applegate) er fast innstilt på å avsløre hvem det var som drepte mannen. Judy (Linda Cardellini) er en optimist med en frimodig sjel som selv har opplevd et tragisk tap. De to møtes i en støttegruppe og blir venner til tross for svært ulike personligheter.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
8.5

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama, Spenning, Thriller
7.8

Designated Survivor: 60 Days

Netflix
Miljøministeren Park Mu-jin ender opp som president etter en terrorangrep som utraderer hele ledelsen i landet. Sør-Koreansk utgave av den amerikanske serien Designated Survivor.
Ferske episoder ute
Komedie
7.2

Family Business

Netflix
Når 35-åringen Joseph hører at hasj er på vei til å bli legalisert får han en genial forretningsplan, som involverer hele familien.
Komedie

Family Reunion

Netflix
Livet i sør blir en ny utfordring for familien McKellan, som flytter fra Seattle til en liten småby i Georgia.
Action, Animasjon
5.5

Fast & Furious: Spy Racers

Netflix
Tenåringen Tony Toretto følger i fetteren Doms fotspor når han og kompisen blir rekruttert av myndighetene til å infiltrere en racing-liga bestående av kriminelle.
Drama, Krim
7.9

Giri/Haji

Netflix
En Tokyo-etterforsker reiser til London for å finne sin snikmorder-bror, idet en yakuza-krig er i ferd med å bryte ut i hjembyen.
Drama, Komedie
7.1

Go! Vive a Tu Manera

Netflix
Mia er en talentfull og fryktløs jente som bor sammen med sin adoptiv-godmor. Hun mottar et dansestipend for den prestisjefulle Saint Mary's Academy.
Krim, Spenning, Thriller
7.5

Green Frontier

Netflix
Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo.
Drama, Spenning, Thriller, Periodedrama
6.2

Hache

Netflix
Hache er inspirert av en sann historie. Filmen forteller historien om den prostituerte Helena, som er en brikke styrt av Malpica - en gangster som regjerte i Barcelona på 60-tallet.
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Spenning
6.8

High Seas

Netflix
Et mysterium må løses på et passasjerskip på vei til Sør-Amerika fra Europa: En passasjer som ikke står på passasjerlisten og ingen husker er blitt myrdet. Kjærlighet, intriger og flere løgner finner sted om bord i skipet. En ting er sikkert: Morderen kan ikke forlate skipet.
Fornyet
Drama, Komedie, Romanse
7.6

Hjem til jul

Netflix
Johanne har nettopp har fylt 30 og innser at hun er den eneste blant venner og familie uten en partner. Hun starter derfor en 24 dagers jakt etter en partner hun kan ta med hjem til jul.
Komedie
5.9

Huge in France

Netflix
En fransk komiker flytter til USA. Han oppdager at det å være "Frankrikes Seinfeld" ikke betyr noe i Amerika.
Drama, Fantasy, Skrekk
3.4

Jinn

Netflix
Skolelivet er vanskelig nok om man ikke også skal måtte håndtere det overnaturlige.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.4

Kingdom

Netflix
Handlingen i denne zombie-thrilleren er satt til Koreas Joseon-dynasti i middelalderen, der en kronprins sendes på et selvmordsoppdrag for å undersøke et mystisk utbrudd.
Drama
4.1

Leila

Netflix
I den fiktive verden Aryavarta lever befolkningen under et totalitært styre fiksert på "renhet".
Drama, Romanse
7.6

Love Alarm

Netflix
Historien er basert på animasjonen Love Alarm av Kye Young Chon. Den handler om en ukjent utvikler som gir ut en app som forteller brukeren om det er noen i 10 meters omkrets som er forelsket i de. Dette er den første originale koreanske serien fra Netflix.
Animasjon
8.5

Love Death And Robots

Netflix
Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
Komedie
6.6

Lunatics

Netflix
En fiktiv dokumentarserie om livet til ekstraordinære mennesker som det er langt mer med enn hva første øyekast skulle tilsi.
Fornyet
Barn
5.2

Malibu Rescue

Netflix
Unge livreddere konkurrerer med noen snobbete lokale ungdommer om det ultimate tårnet i Malibu Beach.
Skrekk, Spenning
7.9

Marianne

Netflix
Når en forfatter av skrekkhistorier tar seg en pause oppdager hun at demonen fra hennes bøker eksisterer i den virkelige verden. Demonen Marianne truer henne med å skrive videre, ellers....
Drama, Eventyr
6.3

Mortel

Netflix
Etter å ha inngått en avtale med en overnaturlig person får to skoleelever ekstraordinære krefter, og slår seg sammen for å løse en drapsgåte.
Fornyet
Komedie
7.2

Mr. Iglesias

Netflix
En godhjertet skolelærer gjør sitt beste for å undervise samfunnets utskudd, i håp om at de ikke skal bli fryst ut. Kan han hjelpe de med å nå sitt uforløste potensial?
Drama, Romanse
7.5

My First Love

Netflix
Denne Sør-Koreanske dramaserien forteller historien til fem unge menneskers første rotete møte med kjærligheten.
Komedie
8.0

Nobody’s Looking

Netflix
Den nye vokter-engelen Uli sliter med å akseptere de strenge reglene satt av sin egen sjef. Han bryter dermed de fleste reglene i boken for å hjelpe mennesker på sin egen måte. Overraskende nok blir han ikke straffet. Er det ingen som følger med?
Drama, Spenning, Thriller
5.3

Nowhere Man

Netflix
Quan er dømt til døden og venter på at dommen skal utføres. Når sønnen blir kidnappet planlegger han å rømme for å redde han.
Drama, Spenning, Thriller
5.6

O Escolhido

Netflix
Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.
Drama, Romanse
7.9

One Spring Night

Netflix
Dette er historien om to menneskers begivenhetsløse liv blir satt fyr på takket være uventet kjærlighet, noe som leder de til å søke etter det hjertet begjærer fremfor å være opptatt av tro.
Drama, Science Fiction
5.9

Osmosis

Netflix
I fremtidens Paris blir single mennesker matchet med sjelevennene sine ved hjelp av en app som analyserer hjernene deres. Men ekte kjærlighet har en høy pris.
Program
9.3

Our Planet

Netflix
Naturprogram spilt inn over 4 år, fra teamet bak Planet Earth.
Fornyet
Drama, Science Fiction, Superhelt
6.9

Raising Dion

Netflix
En alenemor må skjule den unge sønnens superkrefter for å beskytte han mot utnyttelse. Samtidig forsøker hun å finne svaret på opprinnelsen deres og ektemannens død.
Drama, Periodedrama
8.2

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Netflix
Goo Hae-ryuyng er en historiker som lever på starten av 1800-tallet. Siden hun er kvinne nektes hun å jobbe med det hun ønsker. En dag møter hun prins Yi Rim.
Fornyet
Drama, Komedie
7.9

Russian Doll

Netflix
En komiserie om den unge kvinnen Nadia og hennes ferd som æresgjest på en fest i New York. Hun dør gang på gang på festen og forsøker desperat å finne ut hva det er som foregår.
Action, Animasjon

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Netflix
Vi følger eventyrene til de unge krigerne kalt "riddere" som er svorne beskyttere av den re-inkarnerte gudinnen Athene. Hver ridder har en mektig rustning og er kalt "Ridder av Zodiac".
Action, Animasjon
7.5

Seis Manos

Netflix
Handlingen er satt til 60-tallet. Tre foreldreløse kampsporteksperter slår seg sammen med en DEA agent og en politimann fra Mexico for å best kunne hevne drapet på deres mentor og bekjempe kriminalitet.
Fornyet
Drama, Komedie, Romanse
8.3

Sex Education

Netflix
Tenåringen Otis Thompson bor med sin mor (spilt av Gillian Anderson), som er en sex-terapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen.
Fornyet
Drama
6.6

Sintonia

Netflix
Tre venner fra et fattig strøk utenfor Sao Paolo, hvor de utforsker en verden fylt med kriminalitet, musikk og religion. Selv om de valgte ulike retninger i hver sine liv finner de ut at de må stole på hverandre for å oppnå suksess.
Drama
7.5

Skylines

Netflix
Tysk drama om en ung og dyktig hip-hop produsent som gis sin livs sjanse når han signerer for Skyline Records. Men verden av musikk og kriminell aktivitet kolliderer når broren til selskapets sjef kommer tilbake fra eksil og krever sin andel.
Drama, Romanse
6.8

Soundtrack

Netflix
Strebende musikere i Los Angeles blir knyttet sammen gjennom musikken som definerer hvem de er.
Komedie
7.9

Special

Netflix
Komiserie basert på Ryan O’Connells kritikerroste bok "I'm Special: And Other Lies W Tell Ourselves". Vi følger en homofil mann med en mild form for cerebral parese.
Drama
7.8

Störst av Allt

Netflix
Serien er basert på boken ved samme navn av Malin Persson Giolito. Etter en masseskyting ved en skole i Stockholm blir studenten Maja Norberg siktet for mord. Under rettssaken blir hendelsene fra den tragiske dagen avslørt, det samme gjelder de mange private detaljene om hennes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunksjonelle familie.
Drama, Miniserie
6.5

Tales of the City

Netflix
En kvinne i 40-årene reiser hjem til San Francisco og gjenforenes med de eksentriske vennene hun i sin tid etterlot.
Komedie
4.5

Team Kaylie

Netflix
Den selvopptatte tenåringsskjendisen Kaylie Konrad kommer i bråk og blir sent til å lede en gruppe barn, for å få seg en lærepenge.
Drama, Spenning, Thriller
5.9

The Chosen One

Netflix
Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.
Drama, Miniserie, Science Fiction
4.3

The I-Land

Netflix
Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit.
Action, Animasjon, Barn, Eventyr
7.8

The Last Kids on Earth

Netflix
Action, humor og eventyr regjerer i fortellingen om 12 år gamle Jack Sullivan og hans bestevenner Quint, June og Dirk som overleverer en monster apokalypse fylt med zombier de må bekjempe.
Drama
8.1

The Naked Director

Netflix
Toro Murinaishi revolusjonerte voksenfilm-bransjen i Japan. Serien forteller historien om hvordan han forsøkte å snu pornobransjen på hodet.
Drama, Komedie, Superhelt
6.5

The Neighbor

Netflix
Jose Ramon lever et vanlig liv inntil han en dag oppdager at naboen Javier er den kjente superhelten Titan. Det betyr derimot ikke at han er en god person, Javier lever et liv i kaos og nekter å ta ansvar for sine handlinger.
Spenning, Thriller
7.0

The Order

Netflix
Studenten Jack morton blir med i et hemmelig samfunn omgitt av magi og overnaturlige farer. Det sender han inn i en mørk underverden der varulver kjemper mot de som mestrer svart magi.
Komedie
7.6

The Politician

Netflix
Payton Hobart (Ben Platt), en rik student fra Santa Barbara, California, har siden han var syv år gammel at han kommer til å bli USAs president. Men først må han navigere det mest upålitelige politiske landskapet av de alle: Saint Sebastian High School.
Fornyet
Drama, Science Fiction
7.1

The Society

Netflix
En gruppe tenåringer fraktes på mystisk vis til en by uten at det er spor av hvor deres foreldre er blitt av. De streber etter å finne ut hva som har skjedd og hvordan de skal komme seg hjem, samtidig som de må finne ny struktur og nye allianser.
Drama, Miniserie, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8

The Spy

Netflix
Denne dramaserien forteller den utrolige sanne historien om Israels mest framtredende spion, Eli Cohen, som infiltrerte den syriske regjeringen på 1960-tallet. Serien er en samproduksjon mellom Canal+ og Netflix.
Ferske episoder uteFornyet
Action, Drama, Spenning, Superhelt
8.0

The Umbrella Academy

Netflix
Historien følger medlemmene i en dysfunksjonell familie av superhelter kjent som Umbrella Akademiet. Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus og Number Five jobber sammen for å løse farens mystiske dødsfall. Serien er basert på tegneserien ved samme navn.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy
8.3

The Witcher

Netflix
I serien følger vi en konflikfylt monsterjeger Geralt som forsøker å finne sin plass i verden hvor "mennesker er mer utspekulert enn beistene han jakter på". The Witcher baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer.
Drama, Romanse
7.2

Triad Princess

Netflix
Angie vokser opp i skyggen av sin far . Hun drømmer om et uavhengig liv og påtar seg oppdrag som livvakt for en kjent skuespiller.
Avsluttes
Drama
7.2

Trinkets

Netflix
Et uvanlig vennskap oppstår mellom tre tenåringer som blir kjent da de møter på anonyme butikktyver.
Animasjon, Komedie
7.4

Tuca & Bertie

Netflix
Denne animerte komiserien handler om vennskapet mellom to fuglekvinner – en sorgløs tukan og en engstelig sangfugl – som bor i samme boligblokk.
Komedie
7.2

Turn Up Charlie

Netflix
Idris Elba og Piper Perabo har hovedrollen i serien om en strebende DJ og evig ungkar. Hans sjanse for suksess dukker opp når han blir barnevakt for datteren til sin kjente bestevenn.
Skrekk, Spenning, Thriller
6.5

Typewriter

Netflix
Et hjemsøkt hus tirrer nysgjerrigheten til en gruppe unge spøkelsesjegere som er fast bestemt på å fange et spøkelse som hjemsøker nabolaget i Goa.
Animasjon, Barn
7.1

Ultraman

Netflix
Shinjiro Hayata arver "Ultraman-faktoren" fra sin far og anvender dette for å kjempe mot ondskap.
Drama, Krim, Miniserie
8.4

Unbelievable

Netflix
En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Fornyet
Drama
8.0

Undercover

Netflix
En større ecstasy-produsent lever i sus og dus på grensen mellom Nederland og Belgia, men opplever store forandringer når to politispanere tar sikte på virksomheten hans.
Action, Drama, Fantasy, Skrekk, Thriller
6.2

V-Wars

Netflix
Dr. Luther Swann blir fanget i en krig som oppstår etter at isen smelter og et eldgammelt vampyr-virus slippes løs. Han blir tvunget til å ta opp kampen mot sin tidligere bestevenn, som nå er en mektig vampyr.
Action, Drama, Thriller
8.3

Vagabond

Netflix
Stuntmannen Cha Dai-geon (Lee Seung-gi) er involvert i et tragisk flyulykke. Han oppdager en stor nasjonal konspirasjon.
Drama
5.9

We are the Wave

Netflix
En gruppe rebelske tenåringer har gode intensjoner om åskape en bedre verden. De danner et samfunn og en bevegelse som blir et globalt fenomen de mister helt kontrollen over.
Drama
6.4

What/If

Netflix
Hva skjer når akseptable mennesker begynner å begå uakseptable handlinger? I denne antalogiserien blir vanlige mennesker satt på en moralsk prøve hvor de foretar handlinger som får alvorlige konsekvenser for sitt eget liv.
Drama, Miniserie
8.9

When They See Us

Netflix
Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.
Action, Drama
6.7

Wu Assassins

Netflix
Kampsportserie satt til Chinatown i San Francisco. En ambisiøs kokk ender opp som den nyeste snikmorder i en lang kamp mellom det gode og det onde.
Drama, Thriller

You Cannot Hide

Netflix
En sykepleier som forsøker å gjengbygge livet sitt, en tidligere politimann som nå er leiemorder, en fotograf som er besatt av døden, en korrupt politimann og en vennegjeng av idealister blir alle knyttet sammen av mørke og fare.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer