Netflix brukte anslagsvis rundt 13 milliarder dollar på innhold i 2018. Summen er ventet å øke i 2019, blant annet på flere nye seirer. Her finner du oversikten. 

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år.  Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort. Det anslås at det kommer flere titalls nye serier fra Netflix i 2019. 

Du kan klikke deg videre til seriesiden for ytterligere informasjon. Der legges også ut trailere når de er klar. 

De nye Netflix-originalene som kommer i 2019

Sjangerknapp
 • Alle
 • Drama (60)
 • Komedie (23)
 • Thriller (21)
 • Animasjon (17)
 • Spenning (17)
 • Action (11)
 • Barn (11)
 • Skrekk (9)
 • Fantasy (8)
 • Krim (8)
 • Romanse (8)
Animasjon
Netflix

7Seeds

Når det oppdages at en asteoride er på vei som vil utslette liv på jorden, iverksettes prosjekt Seven Seeds. Noen utvalgte velges for å fryses ned til det nok en gang er trygt å bli vekket.
Fantasy, Komedie, Romanse
7.1
Netflix

Abyss

Go Se-yeon og Cha Min bringes tilbake fra de døde takket være en sjelesten kalt 'Abyss'. Cha var smart, men lite attraktiv. Cha gjenfødes som en svært attraktiv forretningsmann. Den vakre Go gjenfødes som en advokat med helt ordinært utseende.
Drama, Komedie
Fornyet
8.5
Netflix

After Life

Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.  
Drama, Science Fiction, Thriller
Fornyet
4.9
Netflix

Another Life

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse.
Komedie
Netflix

Answer for Heaven

En reporter som er besatt på seertall slår seg sammen med en selvhøytidelig fallen engel for å etterforske kriminalitet i et konkurransepreget kontormiljø.
Skrekk, Spenning, Thriller
5.6
Netflix

Ares

Rosa og Jacob overgir seg til en verden av rikdom og makt i en serie som tar et dypdykk i Amsterdams mange hemmeligheter. Skrekkserien er den første Netflix-originalen fra Nederland.
Fantasy
7.2
Netflix

Arthdal Chronicles

Serien skildrer førdelsen til en sivilisasjon og nasjoner i antikkens tid. Det er en historie om mystiske helter, deres kamper, samhold og kjærlighet for menneskene som lever i landet Arth.
Drama, Fantasy, Spenning
7.7
Netflix

Atiye

Atiye er en ung og vakker maler som lever et perfekt liv i Istanbul. Men med en oppdagelse gjort i et av de mest antikke templene på jorden endrer alt seg. Arkeologen Erhan gjør en oppdagelse som knytter Atiye til tempelet på det mest merkelige vis.
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
6.8
Netflix

Bard of Blood

Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv.
Drama, Skrekk, Spenning
6.5
Netflix

Black Summer

Historien er satt til samme univers som Z Nation. Black Summer er en forløpet med nye rollefigurer, med hovedfokus på en desperat mor som er blitt adskilt fra sin datter. Sammen med en liten gruppe overlevere må hun foreta tøffe valg i en ny livsfarlig hverdag.
Komedie
7.3
Netflix

Bonding

De tidligere bestevennene Pete og Tiff forsøker å gjenskape vennskapet de en gang hadde. Pete har nylig kommet ut av skapet, lite vet han at Tiff i hemmelighet er en fremtredende person i BDSM-miljøet.
Drama, Thriller
7.7
Netflix

Brotherhood

En hardtarbeidende advokat oppdager at hennes savnede bror er blitt holdt fengslet i flere år og er leder av en kriminell organisasjon.
Animasjon, Barn
Fornyet
8.2
Netflix

Carmen Sandiego

Carmen Sandiego er tilbake i denne serien som følger både hennes nye internasjonale tyverier og tidligere eskapader som førte til at hun ble en supertyv.
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6
Netflix

Chambers

En ung kvinne som overlever et hjertestopp blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet hennes liv. Hun begynner i økende grad å opptre som den som hjertet opprinnelig tilhørte.
Drama, Periodedrama
8.2
Netflix

Charité at War

Ansatte ved et sykehus i Berlin må håndtere krigens grusomheter under 2. verdenskrig.
Drama, Periodedrama
Fornyet
7.9
Netflix

Coisa Mais Linda

For å trosse sin sedvanlige konservative oppførsel tar Maria Luiza og åpner klubben Bossa Nova etter at hennes mann forsvinner.
Drama, Krim
7.5
Netflix

Criminal

Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).
Drama, Spenning
Netflix

Daybreak

I en post-apokalyptisk fremtid leter 17 år gamle Josh etter sin savnede kjæreste. Med seg på reisen har han den tidligere bøllen Wesley og den 12 år gamle pyromanen Angelica. Serien er basert på tegneseriebladet med samme navn av Brian Ralph.
Drama, Komedie
8.1
Netflix

Dead to Me

Enken Jen (Christina Applegate) er fast innstilt på å avsløre hvem det var som drepte mannen. Judy (Linda Cardellini) er en optimist med en frimodig sjel som selv har opplevd et tragisk tap. De to møtes i en støttegruppe og blir venner til tross for svært ulike personligheter.
Drama, Krim, Spenning
Fornyet
8.5
Netflix

Delhi Crime

Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama, Spenning, Thriller
7.8
Netflix

Designated Survivor: 60 Days

Miljøministeren Park Mu-jin ender opp som president etter en terrorangrep som utraderer hele ledelsen i landet. Sør-Koreansk utgave av den amerikanske serien Designated Survivor.
Komedie
6.1
Netflix

Family Business

Når 35-åringen Joseph hører at hasj er på vei til å bli legalisert får han en genial forretningsplan, som involverer hele familien.
Komedie
Netflix

Family Reunion

Livet i sør blir en ny utfordring for familien McKellan, som flytter fra Seattle til en liten småby i Georgia.
Action, Animasjon
5.5
Netflix

Fast & Furious: Spy Racers

Tenåringen Tony Toretto følger i fetteren Doms fotspor når han og kompisen blir rekruttert av myndighetene til å infiltrere en racing-liga bestående av kriminelle.
Drama, Krim
7.9
Netflix

Giri/Haji

En Tokyo-etterforsker reiser til London for å finne sin snikmorder-bror, idet en yakuza-krig er i ferd med å bryte ut i hjembyen.
Drama, Komedie
7.1
Netflix

Go! Vive a Tu Manera

Mia er en talentfull og fryktløs jente som bor sammen med sin adoptiv-godmor. Hun mottar et dansestipend for den prestisjefulle Saint Mary's Academy.
Krim, Spenning, Thriller
7.5
Netflix

Green Frontier

Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo.
Antalogiserie, Skrekk, Spenning
Kommer på Netflix

Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight

Antalogiserien har episoder enten skrevet og regissert av Guillermo del Toro eller han har håndplukket de fra andre filmskapere. De enkeltstående episodene er sofistikerte og skremmende.
Drama, Spenning, Thriller, Periodedrama
6.2
Netflix

Hache

Hache er inspirert av en sann historie. Filmen forteller historien om den prostituerte Helena, som er en brikke styrt av Malpica - en gangster som regjerte i Barcelona på 60-tallet.
Drama, Krim, Spenning
7.1
Netflix

High Seas

Et mysterium må løses på et passasjerskip på vei til Sør-Amerika fra Europa: En passasjer som ikke står på passasjerlisten og ingen husker er blitt myrdet. Kjærlighet, intriger og flere løgner finner sted om bord i skipet. En ting er sikkert: Morderen kan ikke forlate skipet.
Drama, Komedie, Romanse
Fornyet
7.6
Netflix

Hjem til jul

Johanne har nettopp har fylt 30 og innser at hun er den eneste blant venner og familie uten en partner. Hun starter derfor en 24 dagers jakt etter en partner hun kan ta med hjem til jul.
Komedie
5.9
Netflix

Huge in France

En fransk komiker flytter til USA. Han oppdager at det å være "Frankrikes Seinfeld" ikke betyr noe i Amerika.
Drama, Fantasy, Skrekk
3.4
Netflix

Jinn

Skolelivet er vanskelig nok om man ikke også skal måtte håndtere det overnaturlige.
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning, Thriller
8.4
Netflix

Kingdom

Handlingen i denne zombie-thrilleren er satt til Koreas Joseon-dynasti i middelalderen, der en kronprins sendes på et selvmordsoppdrag for å undersøke et mystisk utbrudd.
Drama
4.1
Netflix

Leila

I den fiktive verden Aryavarta lever befolkningen under et totalitært styre fiksert på "renhet".
Drama, Romanse
7.6
Netflix

Love Alarm

Historien er basert på animasjonen Love Alarm av Kye Young Chon. Den handler om en ukjent utvikler som gir ut en app som forteller brukeren om det er noen i 10 meters omkrets som er forelsket i de. Dette er den første originale koreanske serien fra Netflix.
Animasjon
8.5
Netflix

Love Death And Robots

Antalogiserie bestående av flere enkeltstående korte historier på mellom 5-15 minutter, skapt av animasjonsteam fra hele verden.
Komedie
6.6
Netflix

Lunatics

En fiktiv dokumentarserie om livet til ekstraordinære mennesker som det er langt mer med enn hva første øyekast skulle tilsi.
Barn
Fornyet
5.2
Netflix

Malibu Rescue

Unge livreddere konkurrerer med noen snobbete lokale ungdommer om det ultimate tårnet i Malibu Beach.
Skrekk, Spenning
7.9
Netflix

Marianne

Når en forfatter av skrekkhistorier tar seg en pause oppdager hun at demonen fra hennes bøker eksisterer i den virkelige verden. Demonen Marianne truer henne med å skrive videre, ellers....
Drama, Eventyr
6.3
Netflix

Mortel

Etter å ha inngått en avtale med en overnaturlig person får to skoleelever ekstraordinære krefter, og slår seg sammen for å løse en drapsgåte.
Komedie
Fornyet
7.2
Netflix

Mr. Iglesias

En godhjertet skolelærer gjør sitt beste for å undervise samfunnets utskudd, i håp om at de ikke skal bli fryst ut. Kan han hjelpe de med å nå sitt uforløste potensial?
Drama, Romanse
7.5
Netflix

My First Love

Denne Sør-Koreanske dramaserien forteller historien til fem unge menneskers første rotete møte med kjærligheten.
Komedie
8.0
Netflix

Nobody’s Looking

Den nye vokter-engelen Uli sliter med å akseptere de strenge reglene satt av sin egen sjef. Han bryter dermed de fleste reglene i boken for å hjelpe mennesker på sin egen måte. Overraskende nok blir han ikke straffet. Er det ingen som følger med?
Drama, Spenning, Thriller
5.3
Netflix

Nowhere Man

Quan er dømt til døden og venter på at dommen skal utføres. Når sønnen blir kidnappet planlegger han å rømme for å redde han.
Drama, Spenning, Thriller
5.6
Netflix

O Escolhido

Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.
Drama, Romanse
7.9
Netflix

One Spring Night

Dette er historien om to menneskers begivenhetsløse liv blir satt fyr på takket være uventet kjærlighet, noe som leder de til å søke etter det hjertet begjærer fremfor å være opptatt av tro.
Drama, Science Fiction
5.9
Netflix

Osmosis

I fremtidens Paris blir single mennesker matchet med sjelevennene sine ved hjelp av en app som analyserer hjernene deres. Men ekte kjærlighet har en høy pris.
Program
9.3
Netflix

Our Planet

Naturprogram spilt inn over 4 år, fra teamet bak Planet Earth.
Drama, Science Fiction, Superhelt
Fornyet
6.9
Netflix

Raising Dion

En alenemor må skjule den unge sønnens superkrefter for å beskytte han mot utnyttelse. Samtidig forsøker hun å finne svaret på opprinnelsen deres og ektemannens død.
Drama, Periodedrama
8.2
Netflix

Rookie Historian Goo Hae-Ryung

Goo Hae-ryuyng er en historiker som lever på starten av 1800-tallet. Siden hun er kvinne nektes hun å jobbe med det hun ønsker. En dag møter hun prins Yi Rim.
Drama, Komedie
Fornyet
7.9
Netflix

Russian Doll

En komiserie om den unge kvinnen Nadia og hennes ferd som æresgjest på en fest i New York. Hun dør gang på gang på festen og forsøker desperat å finne ut hva det er som foregår.
Action, Animasjon
Netflix

Saint Seiya: Knights of the Zodiac

Vi følger eventyrene til de unge krigerne kalt "riddere" som er svorne beskyttere av den re-inkarnerte gudinnen Athene. Hver ridder har en mektig rustning og er kalt "Ridder av Zodiac".
Action, Animasjon
7.5
Netflix

Seis Manos

Handlingen er satt til 60-tallet. Tre foreldreløse kampsporteksperter slår seg sammen med en DEA agent og en politimann fra Mexico for å best kunne hevne drapet på deres mentor og bekjempe kriminalitet.
Drama, Komedie, Romanse
Fornyet
8.3
Netflix

Sex Education

Tenåringen Otis Thompson bor med sin mor (spilt av Gillian Anderson), som er en sex-terapeut. Hans tilgang til hennes ekspertise gjør han til en ekspert på området, til tross for at han er jomfru. Sammen med en kamerat starter han en undergrunns terapiklinikk ved skolen.
Drama
6.7
Netflix

Sintonia

Tre venner fra et fattig strøk utenfor Sao Paolo, hvor de utforsker en verden fylt med kriminalitet, musikk og religion. Selv om de valgte ulike retninger i hver sine liv finner de ut at de må stole på hverandre for å oppnå suksess.
Drama
7.5
Netflix

Skylines

Tysk drama om en ung og dyktig hip-hop produsent som gis sin livs sjanse når han signerer for Skyline Records. Men verden av musikk og kriminell aktivitet kolliderer når broren til selskapets sjef kommer tilbake fra eksil og krever sin andel.
Drama, Romanse
6.8
Netflix

Soundtrack

Strebende musikere i Los Angeles blir knyttet sammen gjennom musikken som definerer hvem de er.
Komedie
7.9
Netflix

Special

Komiserie basert på Ryan O’Connells kritikerroste bok "I'm Special: And Other Lies W Tell Ourselves". Vi følger en homofil mann med en mild form for cerebral parese.
Drama
7.8
Netflix

Störst av Allt

Serien er basert på boken ved samme navn av Malin Persson Giolito. Etter en masseskyting ved en skole i Stockholm blir studenten Maja Norberg siktet for mord. Under rettssaken blir hendelsene fra den tragiske dagen avslørt, det samme gjelder de mange private detaljene om hennes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunksjonelle familie.
Drama, Miniserie
6.5
Netflix

Tales of the City

En kvinne i 40-årene reiser hjem til San Francisco og gjenforenes med de eksentriske vennene hun i sin tid etterlot.
Komedie
4.5
Netflix

Team Kaylie

Den selvopptatte tenåringsskjendisen Kaylie Konrad kommer i bråk og blir sent til å lede en gruppe barn, for å få seg en lærepenge.
Drama, Spenning, Thriller
5.9
Netflix

The Chosen One

Tre unge leger sendes til en avsidesliggende landsby i Pantanal for å vaksinere innbyggerne, men fanges i et isolert samfunn med mange hemmeligheter.
Drama, Miniserie, Science Fiction
4.3
Netflix

The I-Land

Ti mennesker våkner opp på en øde øy. Ingen av de husker hvem de er, hvor de er eller hvordan de kom dit.
Action, Animasjon, Barn, Eventyr
7.8
Netflix

The Last Kids on Earth

Action, humor og eventyr regjerer i fortellingen om 12 år gamle Jack Sullivan og hans bestevenner Quint, June og Dirk som overleverer en monster apokalypse fylt med zombier de må bekjempe.
Drama
8.1
Netflix

The Naked Director

Toro Murinaishi revolusjonerte voksenfilm-bransjen i Japan. Serien forteller historien om hvordan han forsøkte å snu pornobransjen på hodet.
Drama, Komedie, Superhelt
6.5
Netflix

The Neighbor

Jose Ramon lever et vanlig liv inntil han en dag oppdager at naboen Javier er den kjente superhelten Titan. Det betyr derimot ikke at han er en god person, Javier lever et liv i kaos og nekter å ta ansvar for sine handlinger.
Spenning, Thriller
7.0
Netflix

The Order

Studenten Jack morton blir med i et hemmelig samfunn omgitt av magi og overnaturlige farer. Det sender han inn i en mørk underverden der varulver kjemper mot de som mestrer svart magi.
Komedie
Ferske episoder ute
7.6
Netflix

The Politician

Payton Hobart (Ben Platt), en rik student fra Santa Barbara, California, har siden han var syv år gammel at han kommer til å bli USAs president. Men først må han navigere det mest upålitelige politiske landskapet av de alle: Saint Sebastian High School.
Drama, Science Fiction
Fornyet
7.1
Netflix

The Society

En gruppe tenåringer fraktes på mystisk vis til en by uten at det er spor av hvor deres foreldre er blitt av. De streber etter å finne ut hva som har skjedd og hvordan de skal komme seg hjem, samtidig som de må finne ny struktur og nye allianser.
Drama, Miniserie, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8
Netflix

The Spy

Denne dramaserien forteller den utrolige sanne historien om Israels mest framtredende spion, Eli Cohen, som infiltrerte den syriske regjeringen på 1960-tallet. Serien er en samproduksjon mellom Canal+ og Netflix.
Action, Drama, Spenning, Superhelt
Fornyet
8.0
Netflix

The Umbrella Academy

Historien følger medlemmene i en dysfunksjonell familie av superhelter kjent som Umbrella Akademiet. Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus og Number Five jobber sammen for å løse farens mystiske dødsfall. Serien er basert på tegneserien ved samme navn.
Action, Drama, Fantasy
Fornyet
8.3
Netflix

The Witcher

I serien følger vi en konflikfylt monsterjeger Geralt som forsøker å finne sin plass i verden hvor "mennesker er mer utspekulert enn beistene han jakter på". The Witcher baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer.
Drama, Romanse
7.2
Netflix

Triad Princess

Angie vokser opp i skyggen av sin far . Hun drømmer om et uavhengig liv og påtar seg oppdrag som livvakt for en kjent skuespiller.
Drama
7.2
Netflix

Trinkets

Et uvanlig vennskap oppstår mellom tre tenåringer som blir kjent da de møter på anonyme butikktyver.
Animasjon, Komedie
7.4
Netflix

Tuca & Bertie

Denne animerte komiserien handler om vennskapet mellom to fuglekvinner – en sorgløs tukan og en engstelig sangfugl – som bor i samme boligblokk.
Komedie
7.2
Netflix

Turn Up Charlie

Idris Elba og Piper Perabo har hovedrollen i serien om en strebende DJ og evig ungkar. Hans sjanse for suksess dukker opp når han blir barnevakt for datteren til sin kjente bestevenn.
Skrekk, Spenning, Thriller
6.5
Netflix

Typewriter

Et hjemsøkt hus tirrer nysgjerrigheten til en gruppe unge spøkelsesjegere som er fast bestemt på å fange et spøkelse som hjemsøker nabolaget i Goa.
Animasjon, Barn
7.1
Netflix

Ultraman

Shinjiro Hayata arver "Ultraman-faktoren" fra sin far og anvender dette for å kjempe mot ondskap.
Drama, Krim, Miniserie
8.4
Netflix

Unbelievable

En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Drama
Fornyet
8.0
Netflix

Undercover

En større ecstasy-produsent lever i sus og dus på grensen mellom Nederland og Belgia, men opplever store forandringer når to politispanere tar sikte på virksomheten hans.
Action, Drama, Fantasy, Skrekk, Thriller
6.2
Netflix

V-Wars

Dr. Luther Swann blir fanget i en krig som oppstår etter at isen smelter og et eldgammelt vampyr-virus slippes løs. Han blir tvunget til å ta opp kampen mot sin tidligere bestevenn, som nå er en mektig vampyr.
Action, Drama, Thriller
8.3
Netflix

Vagabond

Stuntmannen Cha Dai-geon (Lee Seung-gi) er involvert i et tragisk flyulykke. Han oppdager en stor nasjonal konspirasjon.
Drama
5.9
Netflix

We are the Wave

En gruppe rebelske tenåringer har gode intensjoner om åskape en bedre verden. De danner et samfunn og en bevegelse som blir et globalt fenomen de mister helt kontrollen over.
Drama
6.4
Netflix

What/If

Hva skjer når akseptable mennesker begynner å begå uakseptable handlinger? I denne antalogiserien blir vanlige mennesker satt på en moralsk prøve hvor de foretar handlinger som får alvorlige konsekvenser for sitt eget liv.
Drama, Miniserie
8.9
Netflix

When They See Us

Basert på den sanne historien om fem fargede tenåringer som ble dømt for en voldtekt de ikke begikk.
Action, Drama
6.7
Netflix

Wu Assassins

Kampsportserie satt til Chinatown i San Francisco. En ambisiøs kokk ender opp som den nyeste snikmorder i en lang kamp mellom det gode og det onde.
Drama, Thriller
Kommer på Netflix

You Cannot Hide

En sykepleier som forsøker å gjengbygge livet sitt, en tidligere politimann som nå er leiemorder, en fotograf som er besatt av døden, en korrupt politimann og en vennegjeng av idealister blir alle knyttet sammen av mørke og fare.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer