Annonse

Netflix brukte anslagsvis rundt 13 milliarder dollar på innhold i 2018. Summen er ventet å øke i 2019, blant annet på flere nye seirer. Her finner du oversikten. 

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år.  Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort. Det anslås at det kommer flere titalls nye serier fra Netflix i 2019. 

Du kan klikke deg videre til seriesiden for ytterligere informasjon. Der legges også ut trailere når de er klar. 

De nye Netflix-originalene som kommer i 2019

Sjangere
Animasjon
0

7Seeds

Netflix
Når det oppdages at en asteoride er på vei som vil utslette liv på jorden, iverksettes prosjekt Seven Seeds. Noen utvalgte velges for å fryses ned til det nok en gang er trygt å bli vekket.
Fantasy, Komedie, Romanse
7.1

Abyss

Netflix
Go Se-yeon og Cha Min bringes tilbake fra de døde takket være en sjelesten kalt 'Abyss'. Cha var smart, men lite attraktiv. Cha gjenfødes som en svært attraktiv forretningsmann. Den vakre Go gjenfødes som en advokat med helt ordinært utseende.
Fornyet
Drama, Komedie
8.5

After Life

Netflix
Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.
Fornyet
Drama, Science Fiction, Thriller
4.9

Another Life

Netflix
Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse.
Komedie
0

Answer for Heaven

Netflix
En reporter som er besatt på seertall slår seg sammen med en selvhøytidelig fallen engel for å etterforske kriminalitet i et konkurransepreget kontormiljø.
Skrekk, Spenning, Thriller
5.6

Ares

Netflix
Rosa og Jacob overgir seg til en verden av rikdom og makt i en serie som tar et dypdykk i Amsterdams mange hemmeligheter. Skrekkserien er den første Netflix-originalen fra Nederland.
Fantasy
7.2

Arthdal Chronicles

Netflix
Serien skildrer førdelsen til en sivilisasjon og nasjoner i antikkens tid. Det er en historie om mystiske helter, deres kamper, samhold og kjærlighet for menneskene som lever i landet Arth.
Drama, Fantasy, Spenning
7.7

Atiye

Netflix
Atiye er en ung og vakker maler som lever et perfekt liv i Istanbul. Men med en oppdagelse gjort i et av de mest antikke templene på jorden endrer alt seg. Arkeologen Erhan gjør en oppdagelse som knytter Atiye til tempelet på det mest merkelige vis.
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
6.8

Bard of Blood

Netflix
Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv.
Drama, Skrekk, Spenning
6.5

Black Summer

Netflix
Historien er satt til samme univers som Z Nation. Black Summer er en forløpet med nye rollefigurer, med hovedfokus på en desperat mor som er blitt adskilt fra sin datter. Sammen med en liten gruppe overlevere må hun foreta tøffe valg i en ny livsfarlig hverdag.
Komedie
7.3

Bonding

Netflix
De tidligere bestevennene Pete og Tiff forsøker å gjenskape vennskapet de en gang hadde. Pete har nylig kommet ut av skapet, lite vet han at Tiff i hemmelighet er en fremtredende person i BDSM-miljøet.
Drama, Thriller
7.7

Brotherhood

Netflix
En hardtarbeidende advokat oppdager at hennes savnede bror er blitt holdt fengslet i flere år og er leder av en kriminell organisasjon.
Fornyet
Animasjon, Barn
8.2

Carmen Sandiego

Netflix
Carmen Sandiego er tilbake i denne serien som følger både hennes nye internasjonale tyverier og tidligere eskapader som førte til at hun ble en supertyv.
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6

Chambers

Netflix
En ung kvinne som overlever et hjertestopp blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet hennes liv. Hun begynner i økende grad å opptre som den som hjertet opprinnelig tilhørte.
Drama, Periodedrama
8.2

Charité at War

Netflix
Ansatte ved et sykehus i Berlin må håndtere krigens grusomheter under 2. verdenskrig.
Fornyet
Drama, Periodedrama
7.9

Coisa Mais Linda

Netflix
For å trosse sin sedvanlige konservative oppførsel tar Maria Luiza og åpner klubben Bossa Nova etter at hennes mann forsvinner.
Drama, Krim
7.5

Criminal

Netflix
Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).
Drama, Spenning
0

Daybreak

Netflix
I en post-apokalyptisk fremtid leter 17 år gamle Josh etter sin savnede kjæreste. Med seg på reisen har han den tidligere bøllen Wesley og den 12 år gamle pyromanen Angelica.Serien er basert på tegneseriebladet med samme navn av Brian Ralph.
Drama, Komedie
8.1

Dead to Me

Netflix
Enken Jen (Christina Applegate) er fast innstilt på å avsløre hvem det var som drepte mannen. Judy (Linda Cardellini) er en optimist med en frimodig sjel som selv har opplevd et tragisk tap. De to møtes i en støttegruppe og blir venner til tross for svært ulike personligheter.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
8.5

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama, Spenning, Thriller
7.8

Designated Survivor: 60 Days

Netflix
Miljøministeren Park Mu-jin ender opp som president etter en terrorangrep som utraderer hele ledelsen i landet. Sør-Koreansk utgave av den amerikanske serien Designated Survivor.
Komedie
7.2

Family Business

Netflix
Når 35-åringen Joseph hører at hasj er på vei til å bli legalisert får han en genial forretningsplan, som involverer hele familien.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer