2019: De nye Netflix-originalene

Netflix brukte anslagsvis rundt 13 milliarder dollar på innhold i 2018. Summen er ventet å øke i 2019, blant annet på flere nye seirer. Her finner du oversikten. 

Oppdateres fortløpende

Oversikten oppdateres fortløpende med nye serier, bilder og øvrig informasjon. Vi tar forbehold om at seriens premiere kan bli forskjøvet til et senere år.  Flere serier vil bli lagt til så fort de er kunngjort. Det anslås at det kommer flere titalls nye serier fra Netflix i 2019. 

Annonse

Du kan klikke deg videre til seriesiden for ytterligere informasjon. Der legges også ut trailere når de er klar. 

De nye Netflix-originalene som kommer i 2019

7Seeds

Netflix
Animasjon
6.3

Når det oppdages at en asteoride er på vei som vil utslette liv på jorden, iverksettes prosjekt Seven Seeds. Noen utvalgte velges for å fryses ned til det nok en gang er trygt å bli vekket.

Abyss

Netflix
Fantasy, Komedie, Romanse
7.1

Go Se-yeon og Cha Min bringes tilbake fra de døde takket være en sjelesten kalt ‘Abyss’. Cha var smart, men lite attraktiv. Cha gjenfødes som en svært attraktiv forretningsmann. Den vakre Go gjenfødes som en advokat med helt ordinært utseende. 

After Life

Netflix
Drama, Komedie
8.5

Ricky Gervais spiller Tony, som brått blir enkemann. Han vurderer selvmord, men bestemmer seg i stedet et liv hvor han staffer omgivelsene ved å si og gjøre akkurat det han ønsker.

Another Life

Netflix
Drama, Science Fiction, Thriller
5.2

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse. 

Answer for Heaven

Komedie
6.2

En reporter som er besatt på seertall slår seg sammen med en selvhøytidelig fallen engel for å etterforske kriminalitet i et konkurransepreget kontormiljø.

Ares

Netflix
Skrekk, Spenning, Thriller
5.6

Rosa og Jacob overgir seg til en verden av rikdom og makt i en serie som tar et dypdykk i Amsterdams mange hemmeligheter. Skrekkserien er den første Netflix-originalen fra Nederland. 

Arthdal Chronicles

Netflix
Fantasy
7.2

Serien skildrer førdelsen til en sivilisasjon og nasjoner i antikkens tid. Det er en historie om mystiske helter, deres kamper, samhold og kjærlighet for menneskene som lever i landet Arth.

Atiye

Netflix
Drama, Fantasy, Spenning
7.7

Atiye er en ung og vakker maler som lever et perfekt liv i Istanbul. Men med en oppdagelse gjort i et av de mest antikke templene på jorden endrer alt seg. Arkeologen Erhan gjør en oppdagelse som knytter Atiye til tempelet på det mest merkelige vis. 

Bard of Blood

Netflix
Action, Drama, Thriller, Spionthriller
6.8

Gud har gitt deg et ansikt og du lager deg selv et annet. Kabir Anand forsøker å starte et nytt liv som en professor med spesialitet i Shakespeare. Men den en gang så geniale agenten blir kastet tilbake i sitt tidligere liv. 

Black Summer

Netflix
Drama, Skrekk, Spenning
6.5

Historien er satt til samme univers som Z Nation. Black Summer er en forløpet med nye rollefigurer, med hovedfokus på en desperat mor som er blitt adskilt fra sin datter.

Bonding

Netflix
Komedie
7.3

De tidligere bestevennene Pete og Tiff forsøker å gjenskape vennskapet de en gang hadde. Pete har nylig kommet ut av skapet, lite vet han at Tiff i hemmelighet er en fremtredende person i BDSM-miljøet.

Brotherhood

Netflix
Drama, Thriller
7.7

En hardtarbeidende advokat oppdager at hennes savnede bror er blitt holdt fengslet i flere år og er leder av en kriminell organisasjon. 

Capitani

Netflix
Drama, Krim
6.6

I en landsby i Luxembourg hvor alle holder på hemmeligheter, etterforsker den barske politiinspektøren Luc Capitani det mistenkelige dødsfallet til en 15 år gammel jente.

Carmen Sandiego

Netflix
Animasjon, Barn
8.2

Carmen Sandiego er tilbake i denne serien som følger både hennes nye internasjonale tyverier og tidligere eskapader som førte til at hun ble en supertyv. 

Chambers

Netflix
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
6.6

En ung kvinne som overlever et hjertestopp blir oppslukt i mysteriet rundt hjertet som reddet hennes liv. Hun begynner i økende grad å opptre som den som hjertet opprinnelig tilhørte.

Coisa Mais Linda

Netflix
Drama, Periodedrama
7.9

For å trosse sin sedvanlige konservative oppførsel tar Maria Luiza og åpner klubben Bossa Nova etter at hennes mann forsvinner. 

Criminal

Netflix
Drama, Krim
7.5

Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike). 

Daybreak

Netflix
Drama, Spenning
6.7

I en post-apokalyptisk fremtid leter 17 år gamle Josh etter sin savnede kjæreste. Med seg på reisen har han den tidligere bøllen Wesley og den 12 år gamle pyromanen Angelica. 

Dead to Me

Netflix
Drama, Komedie
8.1

Enken Jen (Christina Applegate) er fast innstilt på å avsløre hvem det var som drepte mannen. Judy (Linda Cardellini) er en optimist med en frimodig sjel som selv har opplevd et tragisk tap.

Designated Survivor: 60 Days

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
7.8

Miljøministeren Park Mu-jin ender opp som president etter en terrorangrep som utraderer hele ledelsen i landet. Sør-Koreansk utgave av den amerikanske serien Designated Survivor. 

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom