Another Life. Foto: Netflix
Another Life. Foto: Netflix

Another Life var sommerens sci-fi satsing på Netflix. Nå er det bekreftet at sesong 2 er på vei.

Another Life

Science fiction

Astronaut Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) er fokusert på å oppdage utenomjordiske vesen. Hun leder en besetning som ender opp på et langt farligere oppdrag enn noen av de kunne forutse.

Det var seriens stjerne Katee Sackhoff, kjent fra Battlestar Galactica, som avslørte at Netflix satser på nok en sesong. Den populære skuespilleren har i en rekke intervjuer vist sin store lidenskap for serien, og kan nok puste lettet ut over avgjørelsen. Spesielt siden serien fikk hard medfart av både kritikere og seere.

Noe som likevel indikerte et håp for serien var at den trolig ble mer likt etter hvert, spesielt siden IMDb-karakteren har steget jevnt og trutt utover høsten, selv om den fortsatt er veldig lav med 4.9.

Trolig reddet av høye visningstall

Det viktigste for Netflix er nok seriens popularitet. Selv om strømmetjenesten sjeldent avslører visningsdata har den figurert på ulike popularitets-lister. Serien er heller ikke spesifikt nevnt av Netflix når de skryter av hva som er sine mest populære serier.

Likevel kan mye tyde på at serien har blitt mye sett, om det ikke er andre årsaker som ligger bak fornyelsen. Netflix er blant de som hyppigst kansellerer serier, det skal derfor litt til for å få grønt lys for nok en sesong. Samtidig er det først fra tredje sesong at serier pleier å bli betydelig dyrere å produsere, som følge av avtalerammer som Netflix inngår med produksjonsselskaper.

Den har i Norge vært et godt stykke unna vår egen oversikt over de mest populære nye Netflix-seriene, men det er ikke uvanlig at Science fiction-serier sliter med å gjøre seg bemerket her på berget – hvor krimserier og drama regjerer.

Annonse

SciFi-guiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen science fiction-sjangeren.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer