Dette kommer på Netflix i august 2019

Annonse

Netflix ønsker å avslutte sommeren med stil og gi høsten en pangstart, derfor satses det tungt på august-måned med nærmere et dusin filmpremièrer og nye sesonger av GLOW og Mindhunter.

Jakter nye abonnenter

Det gikk ikke så bra for Netflix i andre kvartal og strømmetjenesten håper at sommerens sterke prestasjon av seermagneten Stranger Things skal veie opp for mye av dette. August er tredje kvartals andre måned og da forventes det at Mindhunter skal friste både nye og eksisterende abonnenter om at Netflix er vel verdt pengene.

Mindhunter. Foto: Netflix
Mindhunter. Foto: Netflix

Krimserien debuterte i 2017, den lange ventetiden mellom de to sesongene av David Fincher-serien har nok økt forventningene ytterligere. Men det er også mye annet på Netflix som er ment å friste. For årets trend, hvor vi virkelig har merket oss den store pengebruken Netflix har på Netflix-originaler, fortsetter for alvor.

For fantasyfans blir det smått nostalgisk når The Dark Crystal: Age of Resistance kommer 30. august. Her er det anvendt samme teknikk som i filmen The Dark Crystal fra 80-tallet, hvor dukker bringes til live i et episk eventyr. Traileren kan skilte med noe av det mest imponerende vi har sett visuelt i år.

Det er også en ny serie for actionfansen, for kampsporteksperten Iko Uwais har hovedrollen i Wu Assassins, hvor også Vikings-stjernen Katheryn Winnick er med. Dette kan fort bli en serie som faller i smak for de som koste seg med nå avsluttede Into the Badlands og den nye HBO Nordic-aktuelle serien Warrior.

Wu Assassins. Foto: Netflix
Wu Assassins. Foto: Netflix

Vi er blitt godt vant med Netflix-serier fra alle verdenshjørner og trenden fortsetter også i august, blant annet med brasiliansk krim-mysterier i Green Frontier og drama fra gatelivet i Sao Paolo i Sintonia. Det er også en britisk nykommer i The A List, som lover både skrekk og spenning når historien om en sommerferie som gikk alt annet enn planen skal fortelles.

Filmbonanza

Netflix har satset tungt på filmer og i august kommer det minst ni nye Netflix-originaler. Angela Bassett, Patricia Arquette og Felicity Huffman har hovedrollene i Otherhood, en komedie som handler om tre mødre som tar noen drastiske grep for å bedre kontakten med sine egne barn.

Otherhood. Foto: Netflix
Otherhood. Foto: Netflix

Komedie blir det også med Marlon Wayans i Sextuplets, om en kommende far som oppdager at han har en skokk med søsken han ikke visste om.

Det blir også romanse i Falling Inn Love, dyptpløyende dokumentarer med The Family og American Factory og nok av underholdning for de minste med spesialer som Rocko’s Modern Life: Static Cling og Invader Zim: Enter the Florpus!.

I tillegg til originaler er det også eldre filmer som Kevin Costner-dystopien Waterworld og superhelt-action i Avengers: Infinity War. I tillegg kommer Hitchcock-klassikeren Vertigo

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X