The Blacklist. Foto: NBC
The Blacklist. Foto: NBC

Finn ut når The Blacklist, Okkupert, New Amsterdam, Grey’s Anatomy og andre seriefavoritter er tilbake igjen med ny sesong høsten 2019.

Alt på et sted

Vår oversikt er hentet fra premierekalenderen. Den inneholder alle kjente premièredatoer for serier som vises på kanaler og strømmetjenester i Norge.

Nye premiererer legges til fortløpende. Noen datoer blir først kjent få uker før premieren, dette gjelder spesielt for TV-kanaler.

Det tas forbehold om at dato kan bli endret. Noen datoer er ikke endelig bekreftet av kanal/strømmetjeneste i Norge, men hvis de vanligvis viser serier under et døgn etter internasjonal premièredato (eksempelvis Grey’s Anatomy, The Blacklist m.m.) tar vi utgangspunkt i at dette også er tilfellet nå i høst.

Supergirl er tilbake på HBO Nordic i oktober. Foto: The CW/HBO Nordic

Oversikten inneholder kun der hvor sesongen vises først. Det betyr at premièredato for TV 2 Sumo og NRK TV vises, men ikke for TV 2 og NRK1, om sesongen først vises på strømmetjenesten. Det samme gjelder serier som først vises på eksempelvis Viaplay før Netflix (eksempelvis The Blacklist).

Annonse

Du kan sjekke på seriesiden hvor serier vises først og eventuelt andre sendetidspunkt. Bruk seriesøket til å finne serien du er interessert i.

For premierer av nye serier sjekk ut vår dedikerte oversikt for høsten 2019.

Sesongpremièrer høsten 2019

Mangler serien du leter etter? Da er trolig ikke premièredato satt enda eller sesongen har ikke premiere i høst og kan være flyttet til vinter eller neste år. Sjekk igjen ved en senere anledning. For norske serier er det sjeldent dato blir avslørt før få uker i forkant.

Vi får spesielt mange spørsmål om Okkupert sesong 3 og Outlander sesong 5. Førstnevnte vil trolig komme i løpet av høsten på Viaplay, mens Outlander trolig først får premiere mot slutten av 2019 eller tidlig 2020.

Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019
Oversikt: Nye serier som kommer høsten 2019

Nærmere 100 nye serier er ventet å ha premiere høsten 2019. Serienytt gir deg den beste oversikten.

Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler høsten 2019

Apple TV+ er her, som gjør konkurransen enda tøffere! Her er Serienytts topp 5-valg av strømmetjenester for høsten.


Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer