Ny Gossip Girl-serie kommer på HBO Max

Den nye amerikanske strømmetjenesten HBO Max har bestilt en ny Gossip Girl-serie på ti episoder.

Annonse

Serien er beskrevet som en nyversjon, men samtidig er historien en som fint kan tolke som en fortsettelse av originalen.

«Åtte år etter at den opprinnelige nettsiden gikk i svart, blir en ny generasjon utsatt for overvåkingen fra Gossip Girl. Prestisjeserien vil tiltale hvor mye sosiale medier – og landskapet i New York – har forandret seg i årene som har gått», er beskrivelsen fra WarnerMedia-tjenesten som etter planen lanseres våren 2020.

Det er ikke avslørt om noen av skuespillerne fra originalversjonen vil dukke opp. Josh Schwartz og Stephanie Savage vil derimot igjen være involvert som produsenter, slik de også var for originalen. Joshua Safran, som skrev for originalen, vil også være produsent. Til The Hollywood Reporter beskrifer Safran den nye serien som en forlengelse av originalen.

Originalen handlet om Blair, Serena, Chuck, Dan, Nate og andre studenter som fikk livet sitt lagt ut på Internettt av den mystiske «Gossip Girl». Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) og Ed Westwick (Chuck Bass) hadde fremtredende roller i serien.

HBO Max har som mål å tilby tusenvis med timer av underholdning og det er ventet en rekke kunngjøringer de neste månedene om nye serieprosjekt. Fra før er The Flight Attendant, Dune: The Sisterhood og Gremlins: Secrets of the Mogwai bekreftet.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Her finner du HBO Max: