Lucifer sesong 4. Foto: Netflix

Gode nyheter for alle Lucifer-fans: Siste sesong blir større enn opprinnelig planlagt, for Netflix har økt episodeantallet fra 10 til 16 episoder.

Det er TVLine som melder dette. Det ble i juni avslørt at serien var fornyet med sesong 5, men at det også ville bli seriens siste sesong. At strømmetjenesten nå har bestemt seg for å øke episodeantallet var noe uventet, da avslutningen var mer å regne som en fan-service siden serien ikke ble en såpass stor suksess at Netflix ønsket å holde den gående i flere år fremover.

Serien ble, i likhet med (nå kansellerte) Designated Survivor, reddet av Netflix etter at TV-kanalene som sendte seriene i USA ikke ga seriene fornyet tillit. Siden strømmetjenester og TV-kanaler har vidt forskjellige hensyn å ta (kanaler har begrenset plass i sendeskjema og begrenset rekkevidde, som gjør konkurransen tøff mellom serier), var håpet at seriene kunne få en lang og fruktbar fremtid i sitt nye hjem.

Den gang ei. Men for Lucifer-fansen blir det i det minste en siste sesong som kan skryte på seg å være blant de største for en Netflix-original. Normalt begrenser Netflix seg til mellom 8-13 episoder for en sesong.

Fantasyguiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen fantasysjangeren.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer