Lucifer sesong 4. Foto: Netflix

Gode nyheter for alle Lucifer-fans: Siste sesong blir større enn opprinnelig planlagt, for Netflix har økt episodeantallet fra 10 til 16 episoder.

Det er TVLine som melder dette. Det ble i juni avslørt at serien var fornyet med sesong 5, men at det også ville bli seriens siste sesong. At strømmetjenesten nå har bestemt seg for å øke episodeantallet var noe uventet, da avslutningen var mer å regne som en fan-service siden serien ikke ble en såpass stor suksess at Netflix ønsket å holde den gående i flere år fremover.

Serien ble, i likhet med (nå kansellerte) Designated Survivor, reddet av Netflix etter at TV-kanalene som sendte seriene i USA ikke ga seriene fornyet tillit. Siden strømmetjenester og TV-kanaler har vidt forskjellige hensyn å ta (kanaler har begrenset plass i sendeskjema og begrenset rekkevidde, som gjør konkurransen tøff mellom serier), var håpet at seriene kunne få en lang og fruktbar fremtid i sitt nye hjem.

Den gang ei. Men for Lucifer-fansen blir det i det minste en siste sesong som kan skryte på seg å være blant de største for en Netflix-original. Normalt begrenser Netflix seg til mellom 8-13 episoder for en sesong.

Fantasyguiden

Få full oversikt over hva som er populært, hva som anbefales, hva som er nytt og hva som kommer innen fantasysjangeren.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer