Designated Survivor er kansellert av Netflix

Del nyheten

Netflix reddet Designated Survivor fra seriedøden, men det blir ikke flere episoder av den politiske thrilleren. Seriens stjerne Kiefer Sutherland forteller at årsaken er kompliserte kontrakter som medfører en vanskelig produksjon. Nå har også CNN bekreftet at serien er kansellert.

Vanskelig produksjon

– Jeg tror ikke sesong 4 skjer. Opplevelsen med Netflix var flott, med en frihet som var fantastisk. Men realiteten er at fordi kontraktene var så kompliserte og annerledes enn tilfellet med TV-kanaler, ble ikke flere av skuespillerne fra serien sikret, og de tok andre oppdrag, noe jeg ikke bebreider de for, uttalte skuespilleren på radioprogrammet Scala Radio.

Videre uttalte Sutherland at han selv savnet det mer fysiske arbeidet som han hadde under 24-serien og at det kanskje er best at de alle finner noe nytt å gjøre.

Dagen etter intervjuet bekreftet også CNN at Designated Survivor var kansellert. Netflix har også kommet med en pressemelding hvor de takker produsent og skuespiller Kiefer Sutherlan.

Skuespiller er klare med ny serie

Kal Penn, som spiller Seth Wright, er en av skuespillerne som er klart med noe nytt, med komiserien Sunnyside. I sesong 3, som kom tidligere i år på Netflix, manglet blant andre LaMonica Garret og Paulo Costanzo fra forrige sesong, uten at det ble påpekt i særlig grad i serien hvor de ble av. Serien har jevnt over lekket skuespillere fra første sesong av.

Dette er bar en av en rekke serier Netflix har valgt å avslutte. Trolig ender tallet på flere titalls bare i år. Hva Kiefer Sutherland planlegger videre er uvisst, men bli ikke overrasket om han vender tilbake til actionsjangeren.

Annonse