Nye konkurrenter trekker innholdet sitt fra Netflix og satser globalt. Det er lett å male fanden på veggen, men et dypdykk i dataene tilsier det hele vil være overkommelig for Netflix, som har andre utfordringer betydelig større enn den nykommerne Disney+, NBCUniversal, Apple TV+ og HBO Max utgjør.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!