Nye konkurrenter trekker innholdet sitt fra Netflix og satser globalt. Det er lett å male fanden på veggen, men et dypdykk i dataene tilsier det hele vil være overkommelig for Netflix, som har andre utfordringer betydelig større enn den nykommerne Disney+, NBCUniversal, Apple TV+ og HBO Max utgjør.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer