Doom Patrol er fornyet med sesong 2

Annonse

Den HBO Nordic-aktuelle superheltserien Doom Patrol får nok en sesong, det avslørte DC Universe under årets San Diego Comic-Con. I USA vil serien nå også vises på den kommende strømmetjenesten HBO Max.

Blir tilgjengelig på to strømmetjenester i USA

HBO Max har sikret seg nok et trekkplaster i USA ved å sikre seg serien, som normalt går på strømmetjenesten DC Universe. I Norge er det HBO Nordic som viser serien.

Det kommer ikke som noen overraskelse at serien dukker opp på HBO Max, det er en pågående diskusjon i USA om hva mediekonglomeratet WarnerMedia har tenkt å gjøre med sine mange kanaler og tjenester nå som de satser på HBO Max (DC Universe er eid av WarnerMedia).

Samme univers som Titans

Serien handler om Robotman, Negative Man, Elasti-Woman og Crazy Jane som ledes av Dr. Niles Cailder. Superhelten Cyborg sender gruppen på et oppdrag som tar de til de merkeligste og mest uventede områdene i DC Universe.

Brendan Fraser, Timothy Dalton, Diane Guerro, Joivan Wade, Alan Tudyk og Matt Bomer har fremtredende roller i serien som er satt til samme univers som Titans, en superheltserie som i Norge vises på Netflix. Det var også der vi først ble introdusert til den uvanlige gruppen med helter.

Titans sesong 2 har for øvrig fått premieredato 6. september i USA. Premieredato for Netflix her i Norge har ikke blitt kunngjort.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X