Hva skal du med haugevis av premierer når du kan by på The Boys? Amazon håper at kvalitet trumfer kvantitet i juli.

Amazon gjorde det godt i vår oversikt over strømmetjenester vi anbefaler denne sommeren. En av årsakene til det er The Boys, en superheltserie for voksne som ser helt absurd morsom ut (om dette er din stil, serien er ikke for sarte sjeler).

Serien, som blant annet kan skilte med Banshee-stjernen Antony Starr i rollen som arrogant superhelt har premiere 26. juli. Med tanke på suksessen til Deadpool kan dette være serien som skiller Amazon fra øvrige i en måned hvor Netflix blant annet kan by på Stranger Things 3. Vi skal selv felle dommen senere i år når vår anmelder har fått sett ferdig serien. Stay tuned!

Premisset er at i en verden hvor mennesker har superkrefter behøver ikke det nødvendigvis være det som er best for alle. Spesielt når kjendisliv, ukritisk hyllest og maktmisbruk inntreffer. Serien tar perspektivet til en gruppe som akter å gjøre noe med verdens selvutnevnte helter. Serien er basert på tegneseriebladene fra Garth Ennis og Darick Robertson.

Månedens andra Amazon-original er et nytt tilskudd i dokumentarserien All or Nothing, som tidligere har hatt fokus på blant annet Manchester City og engelsk fotball. Nå er det amerikansk fotball med The Carolina Panthers som er satt under lupen.

Annonse

Om øvrige serier dukker opp legges de til i kalenderen. Vi gjør oppmerksom på at Amazon i liten grad har informasjon i forkant om eldre serier som måtte dukke opp på tjenesten, men vi ser at det de siste månedene er lagt til en lang rekke klassikere. Du finner fullstendig oversikt i vår seriedatabase.

Dette er nytt på Amazon:

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de premierene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino.

Sommerens nye serier
Sommerens nye serier

Få fullstendig oversikt over alt av nye serier som kommer i sommer.

Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019
Strømmetjenestene vi anbefaler sommeren 2019

Redaksjonens topp 5-liste over strømmetjenester å satse på i sommer.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer