Stranger Things 3 og siste sesong av Orange is the New Black er høydepunktene i juli. Her er oversikten over alt som er nytt på Netflix!

Si farvel til den oransje drakten

En epoke er over når Orange is the New Black takker for seg med syvende sesong. Serien har vært et av flaggskipene til strømmetjenesten og den var også en av de aller første Netflix-originalene. Hele siste sesong slippes 26. juli.

Før den tid er sparkes måneden igang med det som for mange er sommerens absolutte høydepunkt. Stranger Things 3 tar oss igjen tilbake til 80-tallet for nostalgi, action og spenning når det viser seg at ondskapen fortsatt lurer i Hawkins, Indiana. Sesongen slippes 4. juli.

Det er også romantisk komedie i nok en sesong av You Me Her. Samlivet mellom tre personer har vært en suksess for Audience Network, som står bak serien. Men snart er det slutt, for kanalen har bestemt seg for å avslutte serien etter sesong 5. Men før den tid kan du kose deg med fjerde sesong som kommer på Netflix 12. juli.

Battlestar Galactica-stjerne i ny serie

Another Life. Foto: Netflix
Another Life. Foto: Netflix

Av nye serier kommer komiserien Family Reunion og sci-fi serien Another Life på Netflix i juli. Sistnevnte har Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) i rollen som astronaut på jakt etter utenomjordisk liv.

I serien har også Selma Blair og Tylor Hoechlin (Supergirl, Teen Wolf) roller i det som beskrives som en kombinasjon av thriller og science fiction. 25. juli kommer serien på Netflix.

Chris Evans i The Red Sea Diving Resort

Netflix har også en håndfull filmpremierer og nok en gang har de bladd opp for store stjerner. Chris Evans spiller i The Red Sea Diving Resort, som forteller historien om en gruppe internasjonale agenter som i samarbeid med etiopiere smuglet ut tusenvis av flyktninger fra Sudan tidlig på 80-tallet.

Red Sea Diving Resort. Foto: Netflix
Red Sea Diving Resort. Foto: Netflix

I tillegg kommer thrillerene Secret Obsession og Kidnapping Stella, samt actionfilmen Point Blank som alle ser ut til å bli klassisk popcornunderholdning skreddersydd sommerdager hvor været ikke spiller på lag.

Av filmer som alt er vist på kino kan tjenestens skilte med kritikerroste Blade Runner 2049, skrekkfilmen The Nun og den romantiske klassikeren (500) Days of Summer.

Nye episoder av Comedians in Cars Getting Coffee

Stand-up blir det også, blant annet med Whitney Cummings og Katherine Ryan. Den største av de alle, Jerry Seinfeld, er også tilbake med nye episoder av bilserien sin Comedians in Cars Getting Coffee. Denne gang blir blant annet Eddie Murphy og Martin Short med på tur.

Comedians in Cars Getting Coffee. Foto: Netflix
Comedians in Cars Getting Coffee. Foto: Netflix

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Seriesommeren 2019
Seriesommeren 2019

Få fullstendig oversikt over alt som kommer i sommer.