Annonse

21. august kommer den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe. Serien vises eksklusivt på HBO Nordic i Norge.

Den offisielle beskrivelsen av serien lyder som følger:

«Et ukjent fenomen begynner å inntreffe verden over. Kraftige lysglimt viser seg i havet, og mennesker fra fortiden ankommer vår tid. De er fra tre ulike tidsperioder: steinalderen, vikingtiden og sent 1800-tall. Ingen forstår hvordan dette er mulig, og menneskene fra fortiden, kalt «beforeigners», har heller ingen minner om hendelsene.

Noen år senere blir Alfhildr, en kvinne fra vikingtiden, teamet opp med den utbrente politietterforskeren Lars Haaland som et ledd i politidirektoratets integrasjonsprogram. Når de etterforsker drapet på en ukjent kvinne med steinaldertatoveringer, gjør de uventede funn.

Hovedrollene spilles av Nicolai Cleve Broch (Max Manus, Frikjent) og finske Krista Kosonen (Blade Runner 2049).»

Annonse

Du kan lese mer om den nye serien her, traileren kan du se øverst i artikkelen.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer