Den amerikanske TV-kanalen TNT har valgt å fornye Animal Kingdom med sesong 5.

Krimdramaet går i Norge på Viaplay, som sender serien kort tid etter amerikansk førstegangsvisning. Fjerde sesong hadde premiere i mai. Seriens popularitet øker for hver sesong, melder Deadline. Det overrasker derfor ikke at serien gis fornyet tillit.

I Norge er den en av det mer ukjente krimdrama, ifølge våre tall fra seriedatabasen. Gode seertall, kritikere som gir tommelen opp og imponerende 8.2-karakter på IMDB indikerer at dette er en serie som vil innfri for sjangerfans.

TNT er forøvrig eid av WarnerMedia, som til neste år kommer med den nye strømmetjenesten HBO Max i USA. På sikt satser også WarnerMedia også på å lansere tjenesten utenfor USA, men har uttalt at de i første omgang konsentrerer seg om USA.

Den vil blant annet vise TNT-serier, men det forventes ikke at Animal Kingdom forsvinner fra tjenesten her i Norge når HBO Max eventuelt satser globalt. Av den enkle grunn at tidligere avtaler fortsatt er gjeldende.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here