Til sommeren er det tid for nok en retur av en kult-klassiker. Veronica Mars samler skuespillerne fra originalserien til et nytt mystisk krimeventyr. Øverst i artikkelen kan du se første trailer.

I traileren får vi litt mer innsikt i saken Veronica denne gang må løse, sammenlignet med teaseren vi ble servert i april.

Veronica Mars så dagens lys i 2004 og serien fikk tre sesonger og en film. I USA gikk serien på The WB og senere The CW, samme kanal som Smallville, og den fikk raskt en lojal fanskare. Nå er det Hulu som har tatt over serien, det er strømmetjenesten som blant annet står bak The Handmaid’s Tale.

Serien har premiere 26. juli i USA. Om serien blir sendt i Norge har vi i skrivende stund ingen informasjon om. Følg med på seriesiden, hvor vi vil oppdatere med informasjon om norsk premiere så fort vi vet noe konkret.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer