Fjerde sesong av Veronica Mars sendes til sommeren, 12 år etter seriens tredje sesong.

Det er den amerikanske strømmetjenesten Hulu som har blåst liv i serien, som får en ny sesong på totalt åtte episoder.

Originalskuespillerne er på plass

Kristen Bell er naturlig nok tilbake i hovedrollen, med seg har hun Enrico Colantoni, Jason Dohring, Ryan Hansen, Jason Percy Daggs III, Francis Capra, David Starzyk, Max Greenfield og Adam Rose som alle var med i tidligere sesonger. I tillegg har Dawnn Lewis, J.K. Simmons og Kirby Howell-Baptiste blitt med i serien.

Serieskaper Rob Thomas har nok en gang ansvaret. I den nye sesongen må Veronica Mars komme til bunns i et drap som står i fare for å Neptunes turistindustri.

Serien sendes 27. juli i USA. Hvor den sendes i Norge er i skrivende stund ikke avklart. Det vil overraske oss om serien ikke dukker opp i Norge. Det er Warner Bros. International Television Distribution som lisensierer ut serien internasjonalt.

Sist gang vi så noe til Veronica Mars var i en 2014-film som ble finansiert via en Kickstarter-kampanje. Seriens tre første sesonger ble sendt fra 2004 til 2007.

Strømmetjenesten Hulu er en av USAs mest populære, som de siste par årene har gjort seg bemerket med blant annet The Handmaid’s Tale. Disney er største eier i strømmetjenesten.

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here