Dette kommer på Netflix i mai 2019

En rekke nye Netflix-filmer og den etterlengtede fjerde sesongen av Lucifer er blant månedens høydepunkt.

Reddet Lucifer

Lucifer, serien om djevelen som vandrer blant oss, var opprinnelig en Fox serie. De valgte til store protester å kansellere serien i 2018. Det var heller ikke Netflix fornøyd med, som tok over ansvaret for serien. 8. mai kommer de første fem av totalt ti episoder på strømmetjenesten.

Annonse
The Rain Sesong 2. Foto: Netflix
The Rain Sesong 2. Foto: Netflix

Serien er en av de mest populære blant våre lesere. Den får følge av ny sesong av danske The Rain, som også har gjort det godt her til lands skal vi tro våre egne tall fra seriedatabasen. Sesong 2 blir tilgjengelig 17. mai. Også Good Girls er tilbake med ny sesong, som har premiere 31. mai.

Mye nytt

Det er mest nye serier som fyller opp månedens premiereliste fra Netflix og det er serier fra en rekke ulike land. Fra USA er det thriller-dramaet Dead to Me med Christina Applegate i hovedrollen og barne- og ungdomserien Malibu Rescue, mens det fra Belgia og Nederland blir spenning i Undercover.

Malibu Rescue. Foto: Netflix
Malibu Rescue. Foto: Netflix

Ytterligere 6-7 nye serier vil forsøke å fange din oppmerksomhet, du finner fullstendig oversikt lenger ned.

Filmsatsing i høygir

Netflix fortsetter sin offensive satsing på filmer, med nærmere et dusin filmpremierer. En av hovedattraksjonene blir thrilleren Extremly Wicked, Shockingly Evil and Vile som handler om Ted Bundy.

EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE
Foto: Netflix

Filmen kan skilte med skuespillere som Zac Efron, Lily Cllins, Jim Parsons og John Malkovich. Der følger vi perspektivet til en av massedrapsmannens tidligere flammer, som lenge levde i fornektelse overfor hvem hennes kjæreste virkelig var.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

mai, 2019

Filmpremierer

mai, 2019

Øvrige serier

mai, 2019

Øvrige filmer

mai, 2019

Stand-up

mai, 2019

Dokumentarer

mai, 2019

Programmer

mai, 2019

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom