En rekke nye Netflix-filmer og den etterlengtede fjerde sesongen av Lucifer er blant månedens høydepunkt.

Reddet Lucifer

Lucifer, serien om djevelen som vandrer blant oss, var opprinnelig en Fox serie. De valgte til store protester å kansellere serien i 2018. Det var heller ikke Netflix fornøyd med, som tok over ansvaret for serien. 8. mai kommer de første fem av totalt ti episoder på strømmetjenesten.

The Rain Sesong 2. Foto: Netflix
The Rain Sesong 2. Foto: Netflix

Serien er en av de mest populære blant våre lesere. Den får følge av ny sesong av danske The Rain, som også har gjort det godt her til lands skal vi tro våre egne tall fra seriedatabasen. Sesong 2 blir tilgjengelig 17. mai. Også Good Girls er tilbake med ny sesong, som har premiere 31. mai.

Mye nytt

Det er mest nye serier som fyller opp månedens premiereliste fra Netflix og det er serier fra en rekke ulike land. Fra USA er det thriller-dramaet Dead to Me med Christina Applegate i hovedrollen og barne- og ungdomserien Malibu Rescue, mens det fra Belgia og Nederland blir spenning i Undercover.

Malibu Rescue. Foto: Netflix
Malibu Rescue. Foto: Netflix

Ytterligere 6-7 nye serier vil forsøke å fange din oppmerksomhet, du finner fullstendig oversikt lenger ned.

Filmsatsing i høygir

Netflix fortsetter sin offensive satsing på filmer, med nærmere et dusin filmpremierer. En av hovedattraksjonene blir thrilleren Extremly Wicked, Shockingly Evil and Vile som handler om Ted Bundy.

EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE
Foto: Netflix

Filmen kan skilte med skuespillere som Zac Efron, Lily Cllins, Jim Parsons og John Malkovich. Der følger vi perspektivet til en av massedrapsmannens tidligere flammer, som lenge levde i fornektelse overfor hvem hennes kjæreste virkelig var.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino.

 

Nye serier og sesonger

mai, 2019

2019fre03mai09:00PremiereCupcake & Dino - General Services sesong 2Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn

2019fre31mai00:00PremiereHow To Sell Drugs Online (Fast) sesong 1Netflix00:00 Sjanger:Drama

Filmpremierer

Øvrige serier

mai, 2019

Øvrige filmer

mai, 2019

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

ABONNENT

De nye seriene som kommer i mai 2019

Flere Hollywood-stjerner er klare med nye serier som blir tilgjengelig i mai. Blant annet Jessica Alba, Sean Bean, Christina Applegate, Steve Buscemi, Renee Zellweger og George Clooney.

De nye sesongene som kommer i mai 2019

Lucifer er tilbake igjen, nå som Netflix-original etter at Fox kansellerte serien. Se også frem til ny sesong av The Rain og Walton Goggins på plass i Deep State.

Oppdateres fortløpende: De beste nye seriene fra 2019

Hvilke nye serier fra 2019 har imponert oss mest? Her er redaksjonens anbefalinger.

Mer om Netflix

Netflix logo

Netflix-guiden

Netflix-guiden hjelper deg med å holde oversikt over nye serier, Netflix-nyheter, anbefalinger og premierer. Guiden er del av Strømmeguiden.Se hva som er nytt på...

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here