Dette kommer på Amazon Prime Video i mai 2019

Del nyheten

Amazon satser på kvalitet fremfor kvantitet i mai. Et av månedens store høydepunkt er Good Omens.

Miniserie basert på populær bok

Det er en åpenbar forskjell om du sammenligner premierene til Amazon kontra Netflix. De to aktørene operer med en ulik filosofi. Netflix har hastverk med å øke andelen innhold og bruker rekordstore summer. Amazon bruker også store summer, men har en annen tilnærming med fokus på færre originaler.

Tre av seriene er satt opp i mai, to er høyt ansett og den tredje er en ny serie som det er knyttet store forventninger til. Satireserien Good Omens er bygget på kult-klassikeren skrevet av Neil Gaiman og Terry Pratchett.

https://www.youtube.com/watch?v=hUJoR4vlIIs

Gaiman er tungt involvert i serien og var til stede under seriens promotering i London, hvor vi var til stede, og snakket varmt om prosjektet – det ble ganske så emosjonelt et for han. Pratchett døde i 2015 og Gaiman ønsker at serien skal være tro til boken den er basert på.

Skuespillere, produsenter og serieskaper var samlet i London. Foto: Serienytt.no

For å oppnå dette kan serien skilte med skuespillere som David Tennant, Michael Sheen, Nick Offerman, Miranda Rirchardson og Jon Hamm. Klipp og trailer fra serien er lovende. Forventningene er store til serien.

Serien handler om demonen Crowley og engelen Aziraphale som er blitt vant til livet blant vanlig dødelige. De forsøker å forhindre ankomsten av antikrist og den medfølgende avgjørende kampen mellom Himmelen og Helvete.

Ny sesong av Fleabag og Sneaky Pete

I tillegg til Good Omens er det tid for nye episoder av to kritikerroste serier, som nok har gått under radaren til en rekke seriefrelste.

Giovanni Ribisi har hovedrollen som «Pete», her med serieskaper Bryan Cranston. Foto: Amazon

Sneaky Pete har Breaking Bads Bryan Cranston tungt involvert og er bygget litt på samme lest. Men der hvor Breaking Bad handlet om en god mann som gjorde dårlige valg og ble korrumpert av sine handlinger, har Sneaky Pete tatt en svindler og plassert han i motsatt posisjon.

Så er det Fleabag, serien Amazon Studios samarbeider med britiske BBC om. Både første og andre sesong er hyllet av kritikerne. Phoebe Waller-Bridge spiller en britisk kvinne som må håndtere livet i London samtidig som hun må kommer over en tragedie.

Fleabag. Foto: BBC

Premieredato for seriene finner du under. Det er også andre serier blitt tilgjengelig, spesielt eldre klassikere, men vi er ikke blitt gitt datoene i forkant. Vi legger de til fortløpende. Du kan sjekke serietilbudet til Amazon her.

mai, 2019

Annonse
X
X
X