Frykt ikke The Umbrella Academy-fans. Serien kommer tilbake i 2020 skal vi tro amerikansk presse.

Det er nettstedet Screen Rant som bekrefter at serien er fornyet, selv om en offisiell kunngjøring er ikke kommet fra Netflix enda Superheltserien ankom strømmetjenesten i februar. Uten å avsløre noe spesifikt kan det slås fast at slutten ikke var av den avsluttende sort.

Serien er basert på populære tegneserieblader skrevet av Gerard Way and Gabriel Bá , men Netflix-utgaven gikk tidlig sin egen vei og det er nå et åpent spørsmål hva som kommer til å skje videre i livet til den noe dysfunksjonelle familien av superhelter.

Mest populære superheltserie?

Ifølge analysebyrået Parrot ble serien raskt den mest populære superheltserien. Det er vanskelig å bekrefte slik informasjon siden Netflix tviholder på seertall.

For tjenesten er det gode nyheter om det stemmer, etter at selskapet valgte å avslutte Marvel-samarbeidet og kansellerte superheltseriene Daredevil, Iron Fist, Luke Cage og Jessica Jones.

På nettstedet IMDb har brukerne i skrivende stund gitt serien en respektabel karakter på 8.2, mens den fikk 76% positive anmeldelser ifølge nettstedet Rotten Tomatoes.

Produksjonen av sesong 2 skal foregå fra mai til september i år, noe som gir rikelig med tid til å få sesongen ferdig for premiere i 2020.

ABONNENT

True Detective sesong 3. Foto: HBO Nordic

De beste seriene: Februar 2019

Vi har funnet frem ti serier verdt å nevne i en stadig mer tettpakket seriejungel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here