Iain Glen. Foto: HBO
Annonse

Batman dukker opp i sesong 2 av Titans. Han vil bli spilt av Iain Glen.

Glen er mest kjent for rollen som Jorah Mormont i samtlige sesonger av Game of Thrones. I Titans vil han være med i flere episoder. Det er Deadline som melder dette.

Titans handler om Batmans mangeårige høyre hånd Dick «Robin» Grayson som nå ikke er på talefot med sin gamle mentor. I serien er han med i superheltgruppen Titans. Bruce Wayne har vært aktiv som Batman i et par tiår og ønsker nå å gjenoppta kontakten med Grayson. 57-år gamle Glen vil med det være en ganske annen utgave enn den vi ble kjent med i Nolan-filmene og Ben Affleck-utgaven i de siste års DC-superheltfilmer.

Dette er første gang på flere tiår at Warner Bros. lar Batman bli brukt i en TV-serie, men en ung Bruce Wayne har vært fremtredende i Gotham, en serie som handler om en ung James Gordon. Tidligere har selskapet satt foten ned for å anvende den populære rollefiguren i Smallville og Arrow, selv om han er blitt referert til i seriene. Han ble også vist i glimt mot slutten av Titans første sesong.

Titans. Foto: DC Universe
Titans. Foto: DC Universe

Titans ble godt mottatt av fans og de fleste anmeldere. I Norge vises den på Netflix. Også Superboy, som er en klone av Superman, vil dukke opp i den nye sesongen av Titans.

Annonse

Det er strømmetjenesten DC Universe som viser Titans i USA. De satser friskt på DC-superheltene og viser også serien Doom Patrol, med flere serier på vei.

Batman er ikke den eneste som dukker opp på skjermen i nærmeste fremtid. Også en serie om en ung Alfred, Bruce Waynes lojale butler, er på vei. Serien, som heter Pennyworth, vil derimot ikke vises på DC Universe. Den er det Epix som vil vise fra juni i år.

Annonse