Doom Patrol. Foto: DC Universe
Annonse

Titans har ankommet Netflix. Den nye superheltserien er bare starten på en rekke serier som kommer fra DC Universe. Her er oversikten over hva mer du har i vente i 2019.

Ny amerikansk strømmetjeneste står bak

Titans var den første originalen til den nye amerikanske strømmetjenesten DC Universe. Netflix sikret seg rettighetene til serien i resten av verden, hvor serien premierte 11. januar 2019.

Titans. Foto: DC Universe
Titans. Foto: DC Universe

Serien handler om en gruppe ledet av tidligere Batman-hjelper Robin. I dette universet eksisterer også Supermann, Wonder Woman og andre helter – men dette er ikke samme univers som vist i filmene eller The CW-serier som Supergirl, The Flash og Arrow.

Men Titans vil eksistere i samme univers som en rekke kommende serier. Blant annet Doom Patrol, som ble introdusert i fjerde episode av Titans.

Det er ikke avklart hvor seriene eventuelt dukker opp i Norge. Hvorvidt Netflix sikrer seg rettighetene er et åpent spørsmål, spesielt når DC Univers-eier WarnerMedia har avslørt at de kommer med en egen strømmetjeneste som satser på å bli tilgjengelig globalt.

Annonse

Heldigvis vil du enkelt kunne holde deg oppdatert om siste nytt på den fronten via vår oversikt. Så fort en av seriene er klar for en strømmetjeneste i Norge vil vi merke det av i oversikten.

DC Universe-seriene som kommer i 2019

Oversikten vår oppdateres fortløpende. Du kan klikke deg inn på seriesiden for å finne ytterligere informasjon, se trailer og siste nytt.

Sjangerknapp
  • Alle
  • Action (3)
  • Drama (2)
  • Superhelt (2)
  • Animasjon (1)
  • Komedie (1)
Fornyet
Action, Drama, Superhelt
8.0

Doom Patrol

HBO Nordic
Spin-off til superheltserien Titans. Serien handler om Robotman, Negative Man, Elasti-Woman og Crazy Jane som ledes av Dr. Niles Cailder. Superhelten Cyborg sender gruppen på et oppdrag som tar de til de merkeligste og mest uventede områdene i DC Universe.
Action, Animasjon, Komedie, Superhelt
8.5

Harley Quinn

Animasjonsserie om den beryktede hjelperen til Jokeren. Harley Quinn er splitter pine gal og skaper til stadighet problemer for Gothams innbyggere. Hun får følge av sin bestevenninne Poison Ivy. Kaley Cuoco gir stemmen til Quinn, Alan Tudyk gi stemmen til Jokeren og Diedrich Bader gir stemmen til Bruce Wayne/Batman.
Action, Superhelt
7.9

Swamp Thing

HBO Nordic
Når forskeren Abby Arcane vender tilbake til barndomshjemmet i Loisiana for å etterforske et dødelig virus fra sumpene, knytter hun kontakt med forskeren Alec Holland. På tragisk vis mister hun Alec, men oppdager at sumpene er hjem til mystiske hemmeligheter, som er både skremmende og vidunderlige. Og hennes livs kjærlighet er kanskje ikke død likevel.
Annonse