Doom Patrol. Foto: DC Universe

Titans har ankommet Netflix. Den nye superheltserien er bare starten på en rekke serier som kommer fra DC Universe. Her er oversikten over hva mer du har i vente i 2019.

Ny amerikansk strømmetjeneste står bak

Titans var den første originalen til den nye amerikanske strømmetjenesten DC Universe. Netflix sikret seg rettighetene til serien i resten av verden, hvor serien premierte 11. januar 2019.

Titans. Foto: DC Universe
Titans. Foto: DC Universe

Serien handler om en gruppe ledet av tidligere Batman-hjelper Robin. I dette universet eksisterer også Supermann, Wonder Woman og andre helter – men dette er ikke samme univers som vist i filmene eller The CW-serier som Supergirl, The Flash og Arrow.

Men Titans vil eksistere i samme univers som en rekke kommende serier. Blant annet Doom Patrol, som ble introdusert i fjerde episode av Titans.

Det er ikke avklart hvor seriene eventuelt dukker opp i Norge. Hvorvidt Netflix sikrer seg rettighetene er et åpent spørsmål, spesielt når DC Univers-eier WarnerMedia har avslørt at de kommer med en egen strømmetjeneste som satser på å bli tilgjengelig globalt.

Heldigvis vil du enkelt kunne holde deg oppdatert om siste nytt på den fronten via vår oversikt. Så fort en av seriene er klar for en strømmetjeneste i Norge vil vi merke det av i oversikten.

DC Universe-seriene som kommer i 2019

Oversikten vår oppdateres fortløpende. Du kan klikke deg inn på seriesiden for å finne ytterligere informasjon, se trailer og siste nytt.

Action | Drama
HBO Nordic

Swamp Thing

Action | Superhelt

Stargirl

Action | Animasjon | Komedie

Harley Quinn

Action | Drama | Superhelt
HBO Nordic

Doom Patrol

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!