Manhunt. Foto: NRK

Det er litt av et seriebonanza på statskanalen i april og det er ikke bare grunnet påskeunderholdningen.

NRK satser tradisjon tro tungt på påskekrim (se egen oversikt). Fire serier vises på NRK TV, tre av de på NRK1 i påsken. Vera og Unforgotten er velkjente serier, i tillegg kommer de nye seriene Manhunt og Mirakelet (Il Miracolo).

Utover måneden er det også tid for nye sesonger av flere etablerte NRK-favoritter. Danske Herrens Veier og Bedrag, samt britiske Nytt liv i East End er alle på plass med nye sesonger. I tillegg viser NRK1 serier som alt har blitt lagt ut på NRK TV, blant annet Bancroft og Systrar.

Det er også programpremierer å se frem til, selv om det meste nytt alt har hatt premiere i årets første måned. Hagen min sesong 3 og Ramm, Ferdig, Gå! har blant annet blitt satt opp i sendeskjema.

Oversikt over alt av premierer på NRK finner du under. Det legges til nye premieredatoer så fort NRK legger de til i sitt sendeskjema.Vi tar forbehold om at endringer og feil kan forekomme.

Annonse

Seriepremierer på NRK

april, 2019

Programpremierer på NRK

april, 2019

Filmer som kommer på NRK

april, 2019

 

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer