Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Del nyheten

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

Oversikten vår oppdateres automatisk og hentes ut fra vår populære premierekalender.

Malkovich i rollen som Poirot

TV 2 har sikret seg nyeste utgave av Hercule Poirot. Foto: TV 2

Hercule Poirot er tilbake som påskekrim, men nå med ny skuespiller i hovedrollen og på ny kanal. Ingen ringere enn John Malkovich har hovedrollen som den påståelige og smått snobbete mesterdektiven i BBC-serien The ABC Murders. Det er TV 2 som viser serien fra 19. april kl. 21:40.

Samme kanal skilter også med en ny thrillerserie for de som liker det litt mer skremmende i ferien. I Cheat opplever en professor en ubehagelig situasjon som blir verre og verre etter at hun anklager en student for juks. Serien vises på TV 2 17. april kl. 21:40.

Cheat. Foto: TV 2

NRK legger alt ut på nett samme dag

Mens TV 2 har satt opp påskekrimmen på tradisjonelt vis hvor den vises samtidig på TV og strømming via TV 2 Sumo, har NRK valgt å legge ut sine fire krimserier på NRK TV alt fra fredag 12. april.

Hvis du ønsker å bevare den tradisjonelle påskefølelsen er det fullt mulig å se tre av seriene på NRK1.

Først ut er britiske Besett av ein seriemorder (Manhunt) som sendes på NRK1 søndag 14. april. Krimserien er basert på den sanne historien om jakten på den beryktede seriemorderen Levi Bellfield.

Manhunt er en av årets påskekrimmer. Foto: NRK

Velkjente Nedgravde hemmeligheter (Unforgotten) følger mandag 15. april med sin tredje sesong, mens nok en britisk krimserie runder av påsken med Vera sesong 9 fra torsdag 18. april.

Om ikke dette er nok kan også den italienske Mirakelet (Il Miracolo) sees på NRK TV 12. april. Den sendes også på NRK1, men først 26. april.  

Du kan lese mer om seriene ved å trykke på den respektive serien i oversikten under.

april, 2019

Annonse
X
X
X