Wisting sesong 1. Foto: Dag Nordsveen/Viaplay

Hvilke nye krimserier byr serieåret 2019 på? Serienytt gir deg oversikten.

Krimsjangern er populær og hvert år kommer det flere titalls nye serier. Det er ikke enkelt å holde oversikt over hva som kommer og hvor seriene sendes. Heldigvis kan Serienytt hjelpe med den jobben.

I vår oversikt vil du bli løpende oppdatert på hva som kommer – og alt er kommet – av krimserier i 2019. Om de er mulig å se på en strømmetjeneste i Norge vil serien være merket i oversikten.

Vår oversikt oppdateres fortløpende. Du finner både bilder, premieredato og trailere inne på de respektive seriesidene. Merk at vi baserer oss på internasjonal premièredato, det er serier som premierte i 2018 som først vises i Norge i 2019. Sjekk vår oversikt over 2018-seriene om du ønsker enda bedre oversikt.

Alle serier i listen er ikke nødvendigvis klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge.

Om du er nysgjerrig på annet som kommer kan du bruke seriedatabasen til å søke og filtrere.

Krimserier som kommer i 2019

Drama, Krim
7.5
NRK TV

A Confession

Politietterforsker Steve Fulcher er fast innstilt på å fange en morder, selv om det kan koste både hans karrière og rykte.
Drama, Krim, Thriller
6.9

Baghdad Central

Krimthriller som viser Irak fra perspektivet til en tidligere irakiske politimann, i perioden etter Saddam Husseins fall. Serien er basert på boken skrevet av Elliot Colla.
Drama, Krim, Spenning
7.2

Baptiste

Spin-off av populære The Missing. Etterforsker Julien Baptiste bidrar i etterforskningen av en kompleks sak i Amsterdam.
Drama, Krim
5.0
Viaplay

Besatt

Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet. Etterforskerne Sander (Baasmo) og Max (Danielsen Lie) blir satt på saken, men oppdager raskt at dette er en etterforskning utenom det vanlige.
Drama, Fantasy, Krim
Fornyet
8.0
Amazon Prime Video

Carnival Row

Orlando Bloom og Cara Delevingne er stjernene i serien om mystiske skapninger som har flyktet fra hjemlandet og samlet seg i en storby hvor stemningen blir stadig mer trykket grunnet innvandring. Sentralt står flere uoppklarte drap som står i fare for å ødelegge den lille freden som fortsatt eksisterer.
Drama, Krim, Thriller
6.7
TV2 Sumo

Cheat

Situasjonen eskalerer til det skremmende mellom en universitetsprofessor og hennes student som anklages for å ha jukset.
Drama, Krim, Spenning
Fornyet
8.2
HBO Nordic

City On A Hill

I et korrupt Boston på 90-tallet ankommer den nye statsadvokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge). Han inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sammen tar de opp kampen mot ranere som herjer byen.
Drama, Krim
7.5
Netflix

Criminal

Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).
Drama, Krim, Miniserie
6.4

Dark Mon£y

Familien til et mishandlet barn tar imot hysjpenger fra en amerikansk filmskaper.
Action, Drama, Krim, Spenning
8.2
Viaplay

Deadly Class

Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.
Drama, Krim, Spenning
Fornyet
8.5
Netflix

Delhi Crime

Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama, Krim
Ferske episoder ute
6.9
NRK TV

DNA

Fem år etter datterens bortvisning oppdager etterforsker Rolf en feil i DNA-databasen, som gjør at han endelig kan finne henne.
Drama, Krim, Thriller
7.2
Viaplay

Forhøret

Politimannen Bjørn er villig til å gjøre alt for å finne sin datters morder. I hver episode er det en ny mistenkt som avhøres.
Drama, Krim
7.0
NRK TV

Fred til lands

En hatet plageånd i en liten bygd har tirret på seg feil personer. Når fem innbyggere legger planer om å drepe han får det uante konsekvenser.
Drama, Krim
7.9
Netflix

Giri/Haji

En Tokyo-etterforsker reiser til London for å finne sin snikmorder-bror, idet en yakuza-krig er i ferd med å bryte ut i hjembyen.
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama
7.8
TV2 Sumo

Godfather of Harlem

Etter lang tid i fengsel forsøker New York City gangster Bumpy Johnson å gjenvinne territoriet fra Genovese-familien. Basert på en sann historie.
Drama, Krim
6.5
C More, TV2 Sumo

Gold Digger

Den velstående 60-åringen Julia innleder en ny fase i livet når hun forelsker seg i den langt yngre tekstforfatteren Benjamin. Samtidig blir mørke hemmeligheter avslørt når de voksne barna hennes begynner å grave i Benjamins fortid. Er følelsene hans ekte, eller er han bare ute etter Julias penger?
Krim, Spenning, Thriller
7.5
Netflix

Green Frontier

Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo.
Drama, Krim, Spenning
7.1
Netflix

High Seas

Et mysterium må løses på et passasjerskip på vei til Sør-Amerika fra Europa: En passasjer som ikke står på passasjerlisten og ingen husker er blitt myrdet. Kjærlighet, intriger og flere løgner finner sted om bord i skipet. En ting er sikkert: Morderen kan ikke forlate skipet.
Action, Drama, Krim, Spenning
Ferske episoder ute
5.6
Viaplay

L.A.’s Finest

Jessica Alba og Gabrielle Union har hovedrollene i denne spin-off serien til Bad Boys-filmene.
Drama, Krim, Spenning
7.5
NRK TV

Manhunt

Den britiske etterforskeren Colin Sutton må jakte på en seriemorder i London.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
5.7
C More, TV2 Sumo

Nancy Drew

Nyversjon av den legendariske unge privatetterforskeren Nancy Drew. Her gis historien en mørkere og mer mystisk vri som inkluderer mer skrekk og spenning.
Drama, Krim
7.8
HBO Nordic

Pico de neblina

En tidligere narkolanger bruker sin kunnskap til å selge produktet sitt lovlig.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
Ferske episoder ute
7.7
TV2 Sumo

Prodigal Son

Malcolm Bright (Tom Payne) er sønn til en fengslet seriemorder (spilt av Michael Sheen). Etter å ha blitt sparket av FBI blir han oppsøkt av en NYPD-etterforsker (Lou Diamond Phillips) som behøver hjelp til å løse en sak. Det viser seg at drapsmannen har kopiert fremgangsmåten til hans far.
Drama, Krim, Periodedrama
7.7
TV2 Sumo

Project Blue Book

Dr. J. Allen Hynek er en briliant professor som hyres inn av militæret til å etterforske saker som involverer UFO-mysterier på 50- og 60-tallet.
Drama, Krim
6.3
Viaplay

Proven Innocent

Advokaten Madeline Scott er fast bestemt på å få gjenåpnet saker hvor mennesker er utsatt for justismord.
Drama, Krim, Romanse, Spenning
6.1
HBO Nordic

Roswell, New Mexico

10 år etter søsterens tragiske død vender en motvillig Liz Ortecho tilbake til hjembyen sin Roswell. Der møter hun tenåringsforelskelsen Max Evans. Hun avslører at han egentlig er et romvesen. Serien er en nyversjon av Roswell-serien fra 90-tallet og bygger på bokserien Roswell High.
Drama, Komedie, Krim
Viaplay

Straight Forward

En dansk kvinne forsøker å legge sin kriminelle fortid bak seg og starte et nytt liv i New Zealand.
Drama, Krim
7.5

Stumptown

En skarpsindig krigsveteran jobber som privatetterforsker i Oregon.
Krim
8.1
HBO Nordic

The Act

True-crime antalogiserie som handler om særdeles merkelige saker. Serieskaper er Nick Antosca og den prisvinnende journalisten Michelle Dean.
Drama, Krim
6.7
NRK TV

The Bay

Etterforsker Armstrong blir tildelt en sak om to savnede tvillinger. Situasjonen blir komplisert når hun oppdager at tvillingens stefar er en hun hadde sex med samme kveld som de forsvant.
Drama, Krim, Thriller
7.9
C More, TV2 Sumo

The Capture

Jakten på sannheten er krevende i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres. Når soldaten Shaun blir mistenkt for kidnapping aner etterforsker Rachel at en større konspirasjon finner sted.
Drama, Krim
Ferske episoder ute
6.2
TV2 Sumo

The Mallorca Files

Miranda Blake og Max Winter er to etterforskere som er strake motsetninger. Sammen med politisjef Ines Villegas utgjør de et team som bekjemper kriminalitet på Mallorca.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning, Periodedrama
7.0
NRK TV

The Name of the Rose

William av Baskerville blir vitne til en rekke mystiske drap i Italia i 1327. Samtidig som Baskerville og hans medhjelper Adso von Melk etterforsker drapene blir de begge jaktet på av inkvisitoren Bernard Gui for deres kritikk av paven. Serien er basert på Umberto Ecos klassiske bok fra 1980, som tidligere er blitt filmatisert.
Drama, Krim, Thriller
7.3
HBO Nordic

The Pier

Arkitekten Alexandre opplever sitt livs verste mareritt da hun bes om å komme for å identifisere liket til sin mann Oscar. Har han begått selvmord, eller ligger noe annet bak?
Drama, Krim
7.4
Amazon Prime Video

Too Old to Die Young

En sørgende politimann befinner seg i en verden med leiemordere og drapsmenn fra Yakuza, kartellene, russisk mafia og tenåringsgjenger.
Drama, Krim
6.8

Traces

Alibi sin første originalproduksjon. Vi følger rettsmedisinere i Skottland som bruker sine ferdigheter til å løse drapssaker.
Drama, Krim, Miniserie
8.4
Netflix

Unbelievable

En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Drama, Krim
6.6
NRK TV

Wild Bill

Amerikaneren Bill blir politi i en engelsk småby. Med seg har han tenåringsdatteren Kelsey.
Drama, Krim, Spenning
7.6
Viaplay

Wisting

Seriens handling dreier seg rundt William Wisting, en hardtarbeidende politietterforsker som ofrer alt, inkludert familielivet, for jobben. I dramaserien om Wisting er barna blitt voksne og kona har gått bort, mens julefeiringen trues av norgeshistoriens største seriemordersak. Samtidig begynner datterens reportasje om en ensom avdød nabo å krysse politietterforskningen.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer