Wisting sesong 1. Foto: Dag Nordsveen/Viaplay
Annonse

Hvilke nye krimserier byr serieåret 2019 på? Serienytt gir deg oversikten.

Krimsjangern er populær og hvert år kommer det flere titalls nye serier. Det er ikke enkelt å holde oversikt over hva som kommer og hvor seriene sendes. Heldigvis kan Serienytt hjelpe med den jobben.

I vår oversikt vil du bli løpende oppdatert på hva som kommer – og alt er kommet – av krimserier i 2019. Om de er mulig å se på en strømmetjeneste i Norge vil serien være merket i oversikten.

Vår oversikt oppdateres fortløpende. Du finner både bilder, premieredato og trailere inne på de respektive seriesidene. Merk at vi baserer oss på internasjonal premièredato, det er serier som premierte i 2018 som først vises i Norge i 2019. Sjekk vår oversikt over 2018-seriene om du ønsker enda bedre oversikt.

Alle serier i listen er ikke nødvendigvis klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge.

Annonse

Om du er nysgjerrig på annet som kommer kan du bruke seriedatabasen til å søke og filtrere.

Krimserier som kommer i 2019

Drama, Krim
7.6

A Confession

Politietterforsker Steve Fulcher er fast innstilt på å fange en morder, selv om det kan koste både hans karrière og rykte.
Drama, Krim, Spenning
7.2

Baptiste

Spin-off av populære The Missing. Etterforsker Julien Baptiste bidrar i etterforskningen av en kompleks sak i Amsterdam.
Drama, Krim
5.0

Besatt

Viaplay
Fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng, og saken fremstår som et mysterium for politiet. Etterforskerne Sander (Baasmo) og Max (Danielsen Lie) blir satt på saken, men oppdager raskt at dette er en etterforskning utenom det vanlige.
Fornyet
Drama, Fantasy, Krim
8.0

Carnival Row

Amazon Prime Video
Orlando Bloom og Cara Delevingne er stjernene i serien om mystiske skapninger som har flyktet fra hjemlandet og samlet seg i en storby hvor stemningen blir stadig mer trykket grunnet innvandring. Sentralt står flere uoppklarte drap som står i fare for å ødelegge den lille freden som fortsatt eksisterer.
Drama, Krim, Thriller
6.7

Cheat

TV2 Sumo
Situasjonen eskalerer til det skremmende mellom en universitetsprofessor og hennes student som anklages for å ha jukset.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
8.2

City On A Hill

HBO Nordic
I et korrupt Boston på 90-tallet ankommer den nye statsadvokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge). Han inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sammen tar de opp kampen mot ranere som herjer byen.
Drama, Krim
7.5

Criminal

Netflix
Krimserie som setter handlingen utelukkende til avhørsrommet. Tolv unike historier fra fire forskjellige land (England, Tyskland, Spania og Frankrike).
Drama, Krim, Miniserie
6.4

Dark Mon£y

Familien til et mishandlet barn tar imot hysjpenger fra en amerikansk filmskaper.
Action, Drama, Krim, Spenning
8.2

Deadly Class

Viaplay
Vi følger livene til eleer ved King's Dominion, en eliteskole for leiemordere. Serien baseres på bøkene med samme navn.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
8.5

Delhi Crime

Netflix
Serien baserer seg på en sann historie rundt etterforskningen av et brutalt gruppevoldekt i India.
Drama, Krim
6.9

DNA

NRK TV
Fem år etter datterens bortvisning oppdager etterforsker Rolf en feil i DNA-databasen, som gjør at han endelig kan finne henne.
Drama, Krim, Thriller
7.2

Forhøret

Viaplay
Politimannen Bjørn er villig til å gjøre alt for å finne sin datters morder. I hver episode er det en ny mistenkt som avhøres.
Drama, Krim
7.0

Fred til lands

En hatet plageånd i en liten bygd har tirret på seg feil personer. Når fem innbyggere legger planer om å drepe han får det uante konsekvenser.
Drama, Krim
7.9

Giri/Haji

Netflix
En Tokyo-etterforsker reiser til London for å finne sin snikmorder-bror, idet en yakuza-krig er i ferd med å bryte ut i hjembyen.
Kommer på Disney+
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama
7.8

Godfather of Harlem

TV2 Sumo
Etter lang tid i fengsel forsøker New York City gangster Bumpy Johnson å gjenvinne territoriet fra Genovese-familien. Basert på en sann historie.
Drama, Krim
6.5

Gold Digger

C More, TV2 Sumo
Den velstående 60-åringen Julia innleder en ny fase i livet når hun forelsker seg i den langt yngre tekstforfatteren Benjamin. Samtidig blir mørke hemmeligheter avslørt når de voksne barna hennes begynner å grave i Benjamins fortid. Er følelsene hans ekte, eller er han bare ute etter Julias penger?
Krim, Spenning, Thriller
7.5

Green Frontier

Netflix
Dypt inne i Amazonas, på grensen mellom Brasil og Colombia, skjer flere bisarre dødsfall som etterforskes av den unge etterforskeren Helena og hennes partner, den indignerte politimannen Reynaldo.
Drama, Krim, Spenning
6.8

High Seas

Netflix
Et mysterium må løses på et passasjerskip på vei til Sør-Amerika fra Europa: En passasjer som ikke står på passasjerlisten og ingen husker er blitt myrdet. Kjærlighet, intriger og flere løgner finner sted om bord i skipet. En ting er sikkert: Morderen kan ikke forlate skipet.
Action, Drama, Krim, Spenning
5.6

L.A.’s Finest

Viaplay
Jessica Alba og Gabrielle Union har hovedrollene i denne spin-off serien til Bad Boys-filmene.
Kommer på TV 2 Sumo
Drama, Krim, Science Fiction
6.5

Limetown

Facebook Watch
Radiojournalisten Lia Haddock jobber med å avsløre hva som skjedde med 300 mennesker som forsvant fra et forskningssenter i Tennessee.
Drama, Krim, Spenning
7.4

Manhunt

NRK TV
Den britiske etterforskeren Colin Sutton må jakte på en seriemorder i London.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
5.7

Nancy Drew

C More, TV2 Sumo
Nyversjon av den legendariske unge privatetterforskeren Nancy Drew. Her gis historien en mørkere og mer mystisk vri som inkluderer mer skrekk og spenning.

Nox

HBO Nordic
Da datteren Julie forsvinner i de underjordiske tunnelene i Paris, må den pensjonerte politikvinnen Catherine finne henne før det er for sent.
Drama, Krim
7.8

Pico de neblina

HBO Nordic
En tidligere narkolanger bruker sin kunnskap til å selge produktet sitt lovlig.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.7

Prodigal Son

TV2 Sumo
Malcolm Bright (Tom Payne) er sønn til en fengslet seriemorder (spilt av Michael Sheen). Etter å ha blitt sparket av FBI blir han oppsøkt av en NYPD-etterforsker (Lou Diamond Phillips) som behøver hjelp til å løse en sak. Det viser seg at drapsmannen har kopiert fremgangsmåten til hans far.
Drama, Krim, Periodedrama
7.7

Project Blue Book

TV2 Sumo
Dr. J. Allen Hynek er en briliant professor som hyres inn av militæret til å etterforske saker som involverer UFO-mysterier på 50- og 60-tallet.
Drama, Krim
6.3

Proven Innocent

Viaplay
Advokaten Madeline Scott er fast bestemt på å få gjenåpnet saker hvor mennesker er utsatt for justismord.
Drama, Krim, Romanse, Spenning
6.1

Roswell, New Mexico

HBO Nordic
10 år etter søsterens tragiske død vender en motvillig Liz Ortecho tilbake til hjembyen sin Roswell. Der møter hun tenåringsforelskelsen Max Evans. Hun avslører at han egentlig er et romvesen.Serien er en nyversjon av Roswell-serien fra 90-tallet og bygger på bokserien Roswell High.
Drama, Komedie, Krim

Straight Forward

Viaplay
En dansk kvinne forsøker å legge sin kriminelle fortid bak seg og starte et nytt liv i New Zealand.
Action, Drama, Krim
7.5

Stumptown

TV2 Sumo
Dex Parios er en sterk, smart og selvsikker militærveteran, med et komplisert kjærlighetsliv, spillegjeld og en bror å ta vare på i Portland. Hun lider av posttraumatisk stresslidelse fra tiden som militær i Afghanistan, der hun jobbet med etterretning frem til hun ble skadd i en eksplosjon.
Krim
8.1

The Act

HBO Nordic
True-crime antalogiserie som handler om særdeles merkelige saker. Serieskaper er Nick Antosca og den prisvinnende journalisten Michelle Dean.
Drama, Krim
6.7

The Bay

Etterforsker Armstrong blir tildelt en sak om to savnede tvillinger. Situasjonen blir komplisert når hun oppdager at tvillingens stefar er en hun hadde sex med samme kveld som de forsvant.
Drama, Krim, Thriller
7.9

The Capture

C More, TV2 Sumo
Jakten på sannheten er krevende i et overvåkingssamfunn der alle bilder kan manipuleres. Når soldaten Shaun blir mistenkt for kidnapping aner etterforsker Rachel at en større konspirasjon finner sted.
Drama, Krim
6.2

The Mallorca Files

TV2 Sumo
Miranda Blake og Max Winter er to etterforskere som er strake motsetninger. Sammen med politisjef Ines Villegas utgjør de et team som bekjemper kriminalitet på Mallorca.
Drama, Krim, Miniserie, Spenning, Periodedrama
7.0

The Name of the Rose

NRK TV
William av Baskerville blir vitne til en rekke mystiske drap i Italia i 1327. Samtidig som Baskerville og hans medhjelper Adso von Melk etterforsker drapene blir de begge jaktet på av inkvisitoren Bernard Gui for deres kritikk av paven.Serien er basert på Umberto Ecos klassiske bok fra 1980, som tidligere er blitt filmatisert.
Drama, Krim, Thriller
7.3

The Pier

HBO Nordic
Arkitekten Alexandre opplever sitt livs verste mareritt da hun bes om å komme for å identifisere liket til sin mann Oscar. Har han begått selvmord, eller ligger noe annet bak?
Drama, Krim
7.7

The Victim

TV2 Sumo
Anna Dean blir tiltalt for mordforsøk 14 år etter at hennes egen sønn ble myrdet. Hun anklages for å ha lagt ut informasjon om mannen hun mener drepte hennes sønn. Miniserien handler om rettssaken.
Drama, Krim
7.4

Too Old to Die Young

Amazon Prime Video
En sørgende politimann befinner seg i en verden med leiemordere og drapsmenn fra Yakuza, kartellene, russisk mafia og tenåringsgjenger.
Drama, Krim
6.8

Traces

Alibi sin første originalproduksjon. Vi følger rettsmedisinere i Skottland som bruker sine ferdigheter til å løse drapssaker.
Drama, Krim, Miniserie
8.4

Unbelievable

Netflix
En ung kvinne blir tiltalt for å avgi falsk forklaring etter å ha anmeldt en voldtekt. To etterforskere tar saken for å komme til bunns i hva som skjedde.
Drama, Krim
6.6

Wild Bill

NRK TV
Amerikaneren Bill blir politi i en engelsk småby. Med seg har han tenåringsdatteren Kelsey.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning
7.6

Wisting

Viaplay
Seriens handling dreier seg rundt William Wisting, en hardtarbeidende politietterforsker som ofrer alt, inkludert familielivet, for jobben. I dramaserien om Wisting er barna blitt voksne og kona har gått bort, mens julefeiringen trues av norgeshistoriens største seriemordersak. Samtidig begynner datterens reportasje om en ensom avdød nabo å krysse politietterforskningen.

Anbefalte serier

Vår oversikt inneholder hundrevis av serier som vi anbefaler. Filtrer på strømmetjeneste og sjanger.

Annonse