Nærmere et dusin nye serier er klar for Netflix, blant annet en ny svensk originalserie og en ny film med Brie Larson og Samuel L. Jackson.

Storslått naturprogram

Av høydepunkter i april kan nå Netflix skilte med Our Planet, en dokumentarserie med fortellerstemmen til legenden David Attenborough. Dokumentarserien kommer fra teamet bak Planet Earth.

Our Planet. Foto: Netflix
Our Planet. Foto: Netflix

Produksjonen har foregått gjennom fire år og i 50 land. Totalt åtte episoder blir tilgjengelig på Netflix 5. april.

Et dusin nye serier

Måneden handler primært om nye serier, av veletablerte originaler er det først og fremst Chilling Adventures of Sabrina sesong 2 som får i oppgave å gi HBO Nordic-giganten Game of Thrones og de mange påskekrimseriene kamp om din oppmerksomhet.

De nye seriene består blant annet av komiserien Huge in France og zombieserien Black Summer. Sistnevnte foregår i samme univers som Z Nation.

Netflix har også økt satsingen på egenprodusert nordisk innhold. Quicksand baserer seg på en prisvinnende bok skrevet av Malin Persson Giolito. Thrilleren handler om Maja Norberg, som blir arrestert etter en masseskyting ved en svensk skole.

Quicksand. Foto: Netflix

Andre nye serier er Special, No Good Nick, My First Love og Bonding.

Brie Larsons regi-debut

Brie Larson og Samuel L. Jackson herjer for tiden på kino i Captain Marvel. Men det er ikke første gang de to har spilt sammen, for Brie Larson regisserte og spilte i Unicorn Store – en film som ble vist på filmfestival i Toronto i 2017.

Annonse

Den allsidige og hardtarbeidende skuespilleren har vært i bransjen siden 1998 og har fra før regissert kortfilmer. I Unicorn Store følger vi en ung kvinne som får en mystisk invitasjon som kan gi liv til hennes største drøm. I den har blant annet Samuel L. Jackson og Bradley Whitford roller. 5. april blir filmen tilgjengelig.

Andre originalfilmer fra Netflix er blant annet The Perfect Date, Someone Great og dokumentarfilmen Remastered: Devils at the Crossroads.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Nye serier og sesonger

april, 2019

Filmpremierer

april, 2019

Øvrige serier

april, 2019

Øvrige filmer

april, 2019

Stand-up

april, 2019

Dokumentarer

april, 2019

Programmer

april, 2019

 

LES OGSÅ

Oversikt: Påskekrim på TV og strømming i 2019

Her finner du oversikt over årets påskekrimserier på norsk TV.

ABONNENT

Sesongpremierene på TV og strømming i april 2019

Game of Thrones ventes å dominere i april måned. Men det er langt fra den eneste etablerte favoritten som er tilbake med nye episoder. Her finner du oversikten.

De nye seriene som kommer på TV og strømming i april 2019

April er påske-måned og en ypperlig tid for å sjekke ut nye serier. Nærmere 20 nye serier vil dukke opp på Netflix, HBO Nordic, NRK og øvrige strømmetjenester.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer