Kanalen bak The Americans, Sons of Anarchy og Justified har gitt grønt lys til en ny serie basert på tegneseriebladene Y: The Last Man.

Den nye serien har fått navnet Y. Der følger vi Yorick i en post-apokalyptisk fremtid hvor alle menn bortsett fra han er blitt utryddet. Nå må Yorick utforske en ny verden hvor kvinner regjerer.

Serien er basert på tegneserieblader skrevet av Brian K. Vaughan og Pia Guerra. Amerikanske kanaler har med hell adaptert en rekke tegneserieblader de siste årene, med The Walking Dead som det mest fremtredende eksempelet.

Det er FX Networks som står bak serien. Kanalen er fra før kjent for populære serier som Sons of Anarchy, Justified og The Americans. Nyheten om den nye serien kommer samme dag som kanalen kunngjorde at Legion avsluttes senere i år.

En pilotepisode er alt spilt inn og har imponert kanalen nok til å bestille ti episoder. De er ventet å bli sendt i løpet av 2020.

Michael Green og Aida Mashaka Croal er hyret inn som sjefprodusenter, med Brad Simpson, Brian K. Vaughan og Nina Jacobson som produsenter.

Barry Keoghan har hovedrollen som Yorick. Diane Lane, Amber Tamblyn, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield og Marin Ireland utgjør øvrig rollegalleri.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!