Annonse

Altered Carbon kommer tilbake med nok en sesong. Men når kommer den, hvem er med og hva handler den om? Her er hva vi vet.

Den kostbare serien satt til en fremtid hvor mennesker kan både klones og 3D-skrive en ny kropp hadde premiere på Netflix i februar 2018. Serien er basert på den populære bokserien fra Richard K. Morgan. Etter en lengre ventetid ble serien fornyet. Åtte nye episoder ble bestilt.

Hvor kan jeg se Altered Carbon sesong 2?

Serien er en Netflix-original og vil fortsatt være eksklusiv for strømmetjenesten. Det betyr at du må ha Netflix-abonnement for å se sesongen når den kommer.

Når kommer Altered Carbon sesong 2?

Netflix ga grønt lys for nok en sesong først i juli 2018. En omfattende produksjon medfører at sesongen tidligst vil være klar mot slutten av 2019, men det er ikke utenkelig at fans må vente til 2020.

I februar 2019 avslørte Netflix at produksjonen var igang. Totalt 8 episoder produseres og det vil ventelig ta minst 6-8 måneder med innspilling og påfølgende post-produksjon.

Annonse

Du kan følge med i vår premierekalender for siste nytt om når ny sesong av Altered Carbon kommer på Netflix.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Hva handler Altered Carbon sesong 2 om?

Det er i skrivende stund usikkert hvilken retning serien vil ta. Det er to bøker skrevet som kan adapteres eller produksjonsteamet kan velge å gå i en annen retning.

Bøkene Broken Angels og Woken Furies kan fungere som inspirasjon for sesongen. Førstnevnte er satt til 30 år etter hendelsene i første sesong. Kovacs jobber her som leiesoldat og blir del av et opprør mot myndighetene.

Woken Furies er satt til Kovacs hjemplanet, hvor han jaktes på av en religiøs sekt ansvarlig for drapet på hans livs kjærlighet og hennes datter.

Grunnet bøkenes beskrivelser av hendelser som vil bli kostbar å gjenskape i serien har sjefprodusent Laeta Kalogridis uttalt seg tvilende til om alt dette tas med. Det gjelder blant annet storstilte verdenskriger og actionsekvenser som i verdensrommet.

Hvem spiller i Altered Carbon sesong 2?

Chris Connor (Edgar Poe) og Renée Elise Goldsberry (Quellcrist Falconer) er bekreftet å komme tilbake i en sesong som i hovedsak skilter med nye skuespillere.

Anthony Mackie overtar hovedrollen som Takeshi Kovacs / Elias Ryker etter Joel Kinnaman. At en ny skuespiller inntar rollen var ganske så åpnebart grunnet seriens konsept med å bytte kropp. Mackie er nok mest kjent for rollen som Falcon i Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Ant-Man, Avengers: Age of Ultron og Avengers: Infinity War.

Simone Missic er klar for rollen som Trepp, Dina Shihabi spiller Dig 301, Torben Liebrecht spiller Ivan Carrera og James Saito spiller Tanaseda Hideki.

Trepp er en dyktig dusørjeger, mens Dig er en arbeidsløs kunstig intelligens som vikler seg inn i livet til Poe. Carrera er en oberst som leder jakten på Kovacs

Bildegalleri

Bilder fra sesongen er i skrivende stund ikke kommer.

Trailer og klipp

22. februar fikk vi den første sniktitten av sesongen i form av en video som kunngjorde seriens nye skuespillere.

Kommer Altered Carbon sesong 3?

Det er ikke avklart om Netflix ønsker å satse videre på serien. Trolig vil en avgjørelse først bli tatt etter premieren av sesong 2.

LES OGSÅ

Marvel's Daredevil sesong 3. Foto: Netflix

Oversikt: Alle seriene som Netflix har kansellert eller avsluttet

Rekken av avsluttede Netflix-originaler er lang. Serienytt gir deg oversikten.

Serien har en stiv prislapp og er krevende å produsere, som betyr at Netflix krever mye i form av visningstall og hvordan serien mottas av fans. Det er ikke kjent hvor mange som så den første sesongen da Netflix normalt holder visningstall hemmelig.

Det tok nærmere 5 måneder før andre sesong ble fornyet, noe som indikerte at det ikke var en åpenbar avgjørelse å ta for strømmetjenesten.

ABONNENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.Annonse