Altered Carbon

Et halvt år etter premieren av Altered Carbon har Netflix valgt å fornye serien. Anthony Mackie (Captain America: The First Avenger) overtar stafettpinnen etter Joel Kinnaman. 

Netflix har fornyet sci-fi serien Altered Carbon etter å ha vurdert seriens skjebne i flere måneder. Den nye sesongen vil bestå av 8 episoder, som er 2 færre enn i første sesong.

Som ventet er det også en ny skuespiller i hovedrollen. Anthony Mackie vil spille privatetterforskeren Takeshi Kovacs. Det er i tråd med bøkene serien er basert på, hvor Teshi inntar en rekke ulike kropper gjennom flere århundrer.

LES OGSÅ

Joel Kinnaman og Mireille Enos er klar for ny Amazon-serie

The Killing-stjernene har sikret seg hovedrollene i den nye Amazon-serien Hanna. 

Et redusert episodeantall er ikke den eneste endringen Netflix gjør. Inn kommer Alison Schapker som sjefprodusent ved siden av serieskaper Laeta Kalogridis.

Den lange ventetiden har skapt usikkerhet rundt seriens fremtid. Normalt tar det få uker før Netflix avgjør om de satser videre på en serie. Frem til 2017 var kansellering sjelden kost hos strømmegiganten, men siden da har tjenesten vært mer selektiv i hvilke serier de gir fornyet tillit.

Altered Carbon. Foto: Netflix

Netflix holder visningstall hemmelig, derfor er det vanskelig å vite hvor populær serien er. Den fikk blandet mottagelse fra kritikere, mens den på brukernettstedet IMDb har solide 8.2 i snitt.

ANMELDELSE

Altered Carbon

Altered Carbon byr på et univers med stort potensial

Vår anmeldelse basert på de seks første episodene av Netflix-serien med Joel Kinnaman (The Killing, Suicide Squad) i hovedrollen.

Seriens nye stjerne Anthony Mackie er for millioner av superhelt-fans kjent som ‘Falcon’ i to ‘Captain America’-filmer og ‘Avengers’-filmene.

Øvrig rollegalleri for sesong 2 er ikke kjent.

Annonse

Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer enn en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en «hjernebark», som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt «sleeves».

Serien er basert på bokserien til Richard K. Morgan og hadde premiere i januar 2018.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Altered Carbon

Altered Carbon

Altered Carbon finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer