Lauren Cohan i The Walking Dead. Foto: AMC

The Walking Dead-stjernen Lauren Cohan har vært fraværende de siste episodene av serien. Under TCA avslørte hun at samtaler om en film med henne i hovedrollen er blitt diskutert.

Television Critics Association (TCA) er en organisasjon bestående av over 200 amerikanske og kanadiske kritikere. Et par ganger i året avholdes pressetreff hvor de store amerikanske nettverkene og strømmetjenestene presenterer siste nytt.

Klar med ny serie

Til stede under TCA var Lauren Cohan for å promotere sin nye serie Whiskey Cavalier. Cohen, som har spilt Maggie Greene i over 100 episoder, har vært fraværende de siste episodene av The Walking Dead. Etter tøffe forhandlinger inngikk hun en avtale om å være med i seks av sesongens atten episoder.

I august utdypet hun valget om å tre tilbake med at hun følte seg for komfortabel i rollen etter åtte år, men at hun ikke utelukket å spille Maggie i fremtiden.

Skuespilleren var aktiv med å oppsøke nye muligheter og fikk napp i den nye seriesatsingen Whiskey Cavalier, som har premiere 24. februar på amerikanske ABC (serien er i skrivende stund ikke klar for en strømmetjeneste eller kanal i Norge).

LES OGSÅ

ABC satser på Lauren Cohan-serien Whiskey Cavalier og en ny advokatserie

To av seriene som Designated Survivor og Quantico måtte vike plassen for er avslørt.

Den nye serien gjorde det tvilsomt om vi kom til å se mer av henne i The Walking Dead-universet. Spesielt om den nye serien blir en suksess.

Men alt håp er ikke ute. Under intervjurunde i TCA avslørte hun at det har vært samtaler om en film som handler om Maggie.

– Det kan ha vært noen samtaler, men alt er i en tidlig tvetydig fase. Vi får vente og se hva som skjer, uttalte Cohen under Whiskey Cavalier-panelet.

Annonse

Film om Rick Grimes er på vei

The Walking Dead ble denne uken fornyet for en tiende sesong. Det er også avslørt planer om filmer med Rick Grimes (Andrew Lincoln) i hovedrollen. Han forsvant også ut av serien i nåværende niende sesong.

Uten Cohan og Lincoln er det nå Norman Reedus og Melissa McBride som står oppført med flest episoder i zombiedramaet. De spiller henholdsvis Daryl Dixon og Carol Peletier.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer