Lauren Cohen er ikke avvisende til The Walking Dead-film

Annonse

The Walking Dead-stjernen Lauren Cohan har vært fraværende de siste episodene av serien. Under TCA avslørte hun at samtaler om en film med henne i hovedrollen er blitt diskutert.

Television Critics Association (TCA) er en organisasjon bestående av over 200 amerikanske og kanadiske kritikere. Et par ganger i året avholdes pressetreff hvor de store amerikanske nettverkene og strømmetjenestene presenterer siste nytt.

Klar med ny serie

Til stede under TCA var Lauren Cohan for å promotere sin nye serie Whiskey Cavalier. Cohen, som har spilt Maggie Greene i over 100 episoder, har vært fraværende de siste episodene av The Walking Dead. Etter tøffe forhandlinger inngikk hun en avtale om å være med i seks av sesongens atten episoder.

I august utdypet hun valget om å tre tilbake med at hun følte seg for komfortabel i rollen etter åtte år, men at hun ikke utelukket å spille Maggie i fremtiden.

Skuespilleren var aktiv med å oppsøke nye muligheter og fikk napp i den nye seriesatsingen Whiskey Cavalier, som har premiere 24. februar på amerikanske ABC (serien er i skrivende stund ikke klar for en strømmetjeneste eller kanal i Norge).

[td_block_12 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-7″ post_ids=»86814″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

Den nye serien gjorde det tvilsomt om vi kom til å se mer av henne i The Walking Dead-universet. Spesielt om den nye serien blir en suksess.

Men alt håp er ikke ute. Under intervjurunde i TCA avslørte hun at det har vært samtaler om en film som handler om Maggie.

– Det kan ha vært noen samtaler, men alt er i en tidlig tvetydig fase. Vi får vente og se hva som skjer, uttalte Cohen under Whiskey Cavalier-panelet.

Film om Rick Grimes er på vei

The Walking Dead ble denne uken fornyet for en tiende sesong. Det er også avslørt planer om filmer med Rick Grimes (Andrew Lincoln) i hovedrollen. Han forsvant også ut av serien i nåværende niende sesong.

Uten Cohan og Lincoln er det nå Norman Reedus og Melissa McBride som står oppført med flest episoder i zombiedramaet. De spiller henholdsvis Daryl Dixon og Carol Peletier.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X