Etter to sesonger ser det ut til å være slutt for sci-fi thrilleren Counterpart. Produksjonsselskapet håper å finne et nytt hjem til serien etter at TV-kanalen Starz kansellerte serien.

Ingen seersuksess

Den kritikerroste serien sanket inn 100% på Rottentomatoes.com, nettstedet som kartlegger kritikernes dom. Men kritikernes gunst er lite verdt, for den maktet aldri å bli en seermagnet hos TV-kanalen bak suksesserien Outlander. Med under 300 000 seere i førstegangsvisning og opptak kombinert, kommer avgjørelsen ikke som noen stor overraskelse.

Starz bestilte opprinnelig to sesonger av serien, som hentet inn Morten Tyldum til å regissere første episode. J. K. Simmons sikret seg hovedrollen, med Harry Lloyd, Nazanin Boniadi og Olivia Williams i fremtredende roller.

Spionthriller om et parallelt univers

Spionthriller med et sci-fi element handler om Howard Silk (Simmons) som oppdager at det eksisterer et parallelt univers, med besøkende som er ute etter å gjøre stor skade på vår verden. I samarbeid med sin identiske motpart fra den andre siden må de gjøre sitt ytterste for å finne spionene og stanse de.

Sesongfinalen sendes 18. februar på Viaplay, noe som også alt å dømme blir seriefinalen. Ifølge serieskaper Justin Marks forsøker produksjonsselskapet Media Rights Capital (MRC) å selge serien hos andre aktører.

Annonse

Det ser ikke lovende ut for seriens fremtid. Ifølge bransjenettstedet Deadline ble det alt i slutten av 2018 avgjort at kanalen ikke ønsket å fortsette med serien. Fra 1. februar har skuespillerne vært fristilt fra kontraktene. Lloyd er alt klar for siste sesong av Legion, i rollen som Professor Xavier.

LES OGSÅ

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2019

Game of Thrones, Suits, Orange is the New Black, Homeland og Veep er bare noen av seriegigantene som takker for seg i 2019. Her er oversikten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer