The Enemy Within. Foto: 2019 NBCUniversal Media, LLC

Erica Shepherd valgte å forråde landet for å redde sin datter. Det var et valg som sendte henne bak lås og slå. Nå behøver landet hennes hjelp.

Amerikanske NBC håper thrillerserien The Enemy Within skal bli vårens store snakkis. Serien har Dexter-kjenning Jennifer Carpenter i hovedrollen.

Les mer

The Enemy Within: Dexter-stjernen Jennifer Carpenter er tilbake i ny spionthriller

I den nye NBC-serien The Enemy Within spiller hun en tidligere CIA-agent som slippes ut av fengsel for å bidra i jakten på en spion.

Hun spiller en dømt landsforræder. Hun ble satt overfor det vanskelige valget å redde sin datter ved å avsløre etterretningshemmeligheter. Når USA står overfor en større trussel kan det vise seg at Erica er den eneste som kan hjelpe de i å bekjempe sine fiender.

Traileren minner mye om spenningsnivået til serien 24 og filmen The Rock, med et lignende utgangspunkt.

Annonse

Ved siden av Jennifer Carpenter har Morris Chestnut, James Carpinello, Raza Jaffrey, James Carpinello og Noah Bean fremtredende roller i serien.

I skrivende stund er serien ikke klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge. Vi i Serienytt er spente på denne serien og krysser fingrene for at den dukker opp. Så fort vi vet mer vil vi underrette dere eminente lesere.

I USA har serien premiere 25. februar på NBC. Oppdatert: Serien kommer på Viaplay.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer