August-premierer:

The Enemy Within kommer på Viaplay

Annonse

Den nye spenningsserien fra NBC sendes på Viaplay en dag etter amerikansk førstegangsvisning.

Dexter-kjenning Jennifer Carpenter er tilbake i den nye serien som Viaplay har sikret seg rettighetene til. Morris Chestnut har den seriens andre hovedrolle.

I The Enemy Within følger vi FBI-agent Will Keaton (Chestnut) må motvillig be den tidligere CIA-agenten Erica Shepherd (Carpenter) om hjelp. Shepherd soner en dom på livstid for landsforræderi, men hun er den eneste som kan hjelpe Keaton med å fange en farlig terrorist.

Serien vises på Viaplay fra 26. februar og sendes ukentlig. Det er under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning.

En rekke nye serier i februar

Nyheten betyr at antallet nye serier som kommer på TV og strømming i feburar nærmer seg 20. Fra før er det kjent at Netflix byr på The Umbrella Academy, NRK kommer med Kongen av Gulset og Viaplay med Hidden (se fullstendig oversikt).

Etterspørselen etter nytt innhold er stadig voksende med et økende antall aktører som konkurrerer om kundene. Viaplay har tidligere hatt stor suksess med The Blacklist, som er en av de mest populære seriene på tjenesten. The Enemy Within er i samme sjanger.

NBC-serier populære i Norge

Serien kommer fra amerikanske NBC, den Comcast-eide TV-kanalen bak populære The Blacklist og Blindspot.


This Is Us

This Is Us (avbildet) går på Amazon Prime Video, The Blacklist og New Amsterdam på Viaplay, Blindspot gikk på TV 2 Sumo og Manifest på HBO Nordic. Foto: NBC


Kanalens mest populære serie This is Us kan eksempelvis sees på Amazon Prime Video (første sesong ble vist på TV3 og Viafree).

Utfordringen er at seriene gjerne har slitt med å samle nok seere på lineær-TV, spesielt sammenlignet med hvor mye seriene koster å kjøpe inn. Flere av seriene har endt opp med dårlig sendetidspunkt. Strømmetjenestenes inntog gjør også at serier som dette i økende grad konsumeres der.

I fremtiden kan det være nye NBC-serier vises på den kommende strømmetjenesten NBCUniversal. I januar kunngjorde nemlig NBC at de gjør som Netflix, Amazon og Disney og satser på egen strømmetjeneste. Den lanseres etter planen i USA i 2020.

Fra premierekalenderen

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

2019tir26feb09:00PremiereThe Enemy Within sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Spionthriller,Thriller

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X