stranger things 2
stranger things 2

Netflix sparket igang nyåret med å kunngjøre når den etterlengtede tredje sesongen av Stranger Things har premiere. Det er bare til å sette av datoen 4. juli.

Dato avslørt i kryptisk video

I en smått kryptisk video avslørte Netflix at nostalgifesten fortsetter på USAs uavhengighetsdag 4. juli. Ventetiden har dermed vært lang for fansen. Sesong 2 ble sendt 27. oktober 2017.

Det var alt kjent at sommeren 2019 ville bli tiden for seriens nyeste innslag, men Netflix har vært tidlig ute med å fastslå nøyaktig dato. Tredje sesong er ikke ventet å bli seriens siste da det også planlegges en fjerde sesong, og muligens en femte.

4. juli er normalt en populær seerdag i USA og det er nok et bevisst valg av strømmetjenesten å sikte seg inn på dagen. I år er 4. juli på en torsdag, normalt har Netflix-serier premiere på fredager.

Annonse

Cary Elwes nytt tilskudd

Innspillingen startet våren 2018, samtlige av den faste rollebesetningen var tilbake. Nye tilskudd er blant annet Cary Elwes (The Princess Bride) og Jake Busey.

Elwes, som ble et ikon for sin rolle i The Princess Bride på 80-tallet (hvor han spilte med Criminal Minds og Homeland-kjenning Mandy Patinkin), bør passe godt inn i serien som er kjent for å hylle 80-tallets mest kjente innslag fra film og TV.


SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Stranger Things

En gjeng ungdommer opplever mystiske hendelser i byen etter at en av vennene deres forsvinner sporløst. 

Fra premierekalenderen

2019tor04jul09:00PremiereStranger Things sesong 3NetflixSjanger:Drama,Eventyr,Science Fiction,Spenning

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer