Ventetiden for Stranger Things-fans blir lang. Netflix bekreftet under TCA 2018 at serien først er tilbake sommeren 2019.

Stranger Things er en av de mest populære Netflix-seriene og gleden var stor da serien ble fornyet for en tredje sesong. Under sommerens pressetreff i regi TCA (Television Critics Association) ble det bekreftet at den nye sesongen først ankommer tjenesten sommeren 2019.

Årsaken oppgis å være at brødrende Duffer, som står bak serien, og produsent Shawn Levy ønsker å gjøre et grundig arbeid for å gjøre serien «enda større og enda bedre», ifølge Netflix-utsending Cindy Holland. Videre oppgis det at arbeid med effekter er omfattende.

Dermed vil serien igjen bli sommerhunderholdning. Første sesong premierte sommeren 2016, mens sesong 2 ankom tjenesten i oktober 2017.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

En gjeng ungdommer opplever mystiske hendelser i byen etter at en av vennene deres forsvinner sporløst.