Dette kommer på Viaplay i januar 2019

Annonse

Populære The Blacklist er tilbake med ferske episoder etter en lang ventetid. I tillegg kommer en ny original med komiker Henrik Thodesen. Få oversikt over alt som kommer på Viaplay i vår oversikt.

Seermagneten The Blacklist er endelig tilbake

The Blacklist er en av Viaplays mest sette serier. Fans har måtte smøre seg med tålmodighet, for sesongpremieren var for første gang ikke satt til høsten. Dermed har det gått nærmere et halvt år side forrige episode ble sendt på strømmetjenesten.

The Blacklist er endelig tilbake i januar. Foto: Viaplay

Viaplay viser serien fortsatt tett opp mot amerikansk sendeskjema. Forsinkelsen var dels grunnet en sen fornyelse av serien.

Les mer: Dette vet vi om The Blacklist sesong 6

Ny norsk komiserie

I starten av januar var komiker Vidar Magnussen klar med komiserien Magnus på NRK. På Viaplay følger komiker Henrik Thodesen opp med serien Henrik Uber alles. Januar blir med det en slagkraftig måned for norsk humor.

Henrik Uber Alles. Foto: Viaplay
Henrik Uber Alles. Foto: Viaplay

Der spiller Henrik en strebende komiker som blir Uber-sjåfør for å finne inspirasjon til materiale for stand-up showet sitt. Serien vil bli sendt både på TV3 og Viaplay.

Viaplay kan også skilte med en splitter ny amerikansk serier, kjøpt inn fra Syfy. Deadly Class er basert på de populære tegneseriebladene skrevet av Rick Remender. På en topphemmelig skole utdannes unge mennesker til å bli leiemordere.

Deadly Class. Foto: Viaplay

Serien er skapt av Russo-brødrene, som blant annet stod for regi på Catpain America: Civil War og Avengers: Infinity Wars.

The Gifted klar for strømmetjenesten

Kultfenomenet Dawson’s Creek er tilbake på Viaplay med samtlige sesonger tilgjengelig fra 1. januar. Serien har tidligere blitt vist på strømmetjenesten, men glimret med sitt fravær i 2018.

Scandal. Foto: Viaplay

Det er også flere sesonger tilgjengelig av serier som Scandal og The Goldbergs, mens den rimelig ferske superheltserien The Gifteds første sesong nå er klar for tjenesten.

The Gifted sendes først på TV-kanalen Fox her i Norge, hvor sesong 2 nylig startet i USA.

The Gifted
The Gifted. Foto: Viaplay

På filmfronten kan filmfrelste sjekke ut filmer som Logan, Proud Mary og Hostiles.

Lovende dokumentar om Internett

I januar vil det også ramle inn innhold fra National Geographic, etter at kanalen og Viaplay inngikk en samarbeidsavtale i slutten av 2018. Innhold fra National Geographic+ skal blant annet bli tilgjengelig.

En dokumentarserie er alt klar for tjenesten. The Valley of the Boom kommer 14. januar. En dokumentarserie som ser ut til å være midt i blinken for de som likte dramaserien Halt and Catch Fire.

Du finner fortløpende oppdatert oversikt over alt som kommer nedenfor. Vi tar forbehold om at feil og endringer kan forekomme.

Serie- og sesongpremierer

januar, 2019

Øvrige serier

januar, 2019

Filmer

januar, 2019

Dokumentarer

januar, 2019

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X