The Blacklist sesong 6: Dette vet vi om den etterlengtede sesongen

2019 sparkes igang med den etterlengtede sjette sesongen av The Blacklist på Viaplay. 

Denne artikkelen inneholder spoilere for tidligere sesonger av The Blacklist, i tillegg avslører den premisset for sesong 6. 

Ny hverdag for Red

The Blacklist handler om den tidligere eks-agenten Raymond Reddington (James Spader) som vender tilbake til FBI etter et halvt liv på flukt. Han tilbyr sine tjenester til de som har jaktet på han i alle år, og med seg har han mengder med hemmeligheter.

James Spader i The Blacklist. Foto: Viaplay

I løpet av sesongene har mye blitt avdekket, blant annet hvorfor han ønsket å jobbe med FBI-analytikeren Elizabeth Keene (Megan Boone). Men ikke alt vi fikk vite viste seg å stemme. 

Femte sesong bød på en rekke avsløringer, blant annet om hvem Raymond «Red» Reddington virkelig er. Eller rettere sagt ikke er. I sesongavslutningen ble det avslørt at den virkelige Raymond Reddington har vært død i flere år. 

I sesong 6 må Red også finne seg i et liv bak lås og slå, for noen har forrådet han og selv FBI-teamet kan ikke forhindre arrestasjon. Myndighetene fører en knallhard sak og ønsker dødsdom.

Imens må Elisabeth håndtere avsløringene som fulgte etter at hun fikk hevnet drapet på ektemannen. Red ønsker hennes hjelp, men samtidig vet hun nå at han ikke er den han har utgitt seg for å være. 

Den offisielle beskrivelsen fra kanalen NBC:

«Etter avsløringen om at Raymond «Red» Reddington ikke er den han sier han er, blir Elizabeth Keen revet mellom forholdet hun har opparbeidet seg med mannen hun antok var hennes far og hennes ønske om å komme til bunns i alle hemmelighetene. Imens leder Red henne og FBI til de mest merkelige og farlige forbryterne, mens hans eget «rike» vokser som følge av at konkurrenter elimineres. Gjennom det hele foregår katt-og-mus leken mellom Liz og Red hvor grenser krysses og sannheten til slutt blir avslørt.»

Hvem spiller i The Blacklist sesong 6?

James Spader og Megan Boone er selvfølgelig tilbake i sine respektive roller. 

Diego Klattenhoff,  Harry Lennix, Hisham Tawfiq, Amir Arison, Mozhan Marnò er alle forventet å komme tilbake i sine faste roller. 

Becky Ann Baker blir med i rollen som dommeren i Reds sak. 

Hvor kan du se The Blacklist sesong 6?

Det er Viaplay som har rettighetene til førstegangsvisning. Normalt sendes episoder døgnet etter amerikansk førstegangsvisning. 

Serien vises også på Netflix, men normalt går det rundt et år før nyeste sesong blir tilgjengelig på tjenesten. Fortusatt at Netflix fornyer avtalen med rettighetshaver. 

Når kommer The Blacklist sesong 6?

Amerikansk premieredato ble først satt til 4. januar, hvor to episoder ville bli sendt samme kvelden. Datoen ble senere endret til 3. januar for første episode, mens andre episode sendes 4. janaur. 

Viaplay har satt opp norsk premieredato til 5. januar. Det kan være den fremskyndes til 4. januar. 

2019fre04jan09:00PremiereThe Blacklist sesong 6Viaplay09:00 Sjanger:Action,Spionthriller,ThrillerTil StrimTil Viaplay

Trailer

8. desember kom første sniktitt på den nye sesongen, som avslører at «Red» får en ny hverdag bak lås og slå. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X