Annonse

Siste sesong av A Series of Unfortunate Events og den nye Gillian Anderson-serien Sex Education er blant trekkplasterne på strømmetjenesten.

Siste sesong av populære serier

Netflix kansellerte en rekke serier i 2018 for å gjøre plass til nye. Det ble også kunngjort at to av januar-seriene avsluttes.

Ikke uventet er en av seriene A Series of Unfortunate Events, som med sesong 3 har tatt for seg samtlige av de populære bøkene serien er basert på.

A Series of Unfortunate Events sesong 3. Foto: Netflix
A Series of Unfortunate Events sesong 3. Foto: Netflix

Det er i tillegg slutt for Unbreakable Kimmy Schmidt som er klar med sin siste sesong 25. januar.

Det er også ventet at Marvel’s The Punisher sesong 2 kommer i løpet av januar, men eksakt dato er i skrivende stund ikke satt. Det er høyst sannsynlig seriens siste sesong, i hvert fall på Netflix. Strømmetjenesten har de siste månedene kansellert Iron Fist, Daredevil og Luke Cage.

Annonse

Nye serier som Netflix satser på er Gillian Anderson-serien Sex Education og den innkjøpte DC Universe-serien Titans, som blant annet handler om Batmans hjelper Robin.

Sex Education
Sex Education. Foto: Netflix

Andre sesongpremierer er blant annet den innkjøpte CBS All Access-serien Star Trek: Discovery, nå med Hell On Wheels-stjernen Anson Mount i fremtredende rolle. 

Nykommere i kø

Selv om abonnenter må ta farvel med seriefavoritter har Netflix en rekke nye serier på gang. Strømmetjenesten vil etter planen øke antallet premierer i 2019 og servere oss flere titalls nye serier fra alle verdenshjørner.

Noen av de dukker opp i januar, som skrekkserien Kingdom og thrilleren Black Earth Rising.

Kingdom. Foto: Netflix

I tillegg er det flere filmpremierer og stand-up spesialer. Oversikten finner du under.

Nye serier og sesonger

januar, 2019

Filmpremierer

januar, 2019

Øvrige serier

januar, 2019

Øvrige filmer

januar, 2019

Stand-up

januar, 2019

Dokumentarer

januar, 2019

Programmer

desember, 2019

Annonse