Annonse

Supermann og Lois Lane blir i desember for første gang vist sammen igjen i en TV-serie siden Smallville. Nå har et ikonisk bilde ankommet for å promotere det hele.  

Det var stjernen Tyler Hoechlin som delte bildet via sin Instagram-konto.

Superman og Lois Lane i 'Elseworld'-begivenheten. Foto: The CW.
Superman og Lois Lane i ‘Elseworld’-begivenheten. Foto: The CW.

Dette er en velkjent positur sett i ulike utgaver opp gjennom ulike serier og filmer. I dette bildet ser det ut som de to er i Supermanns hjem Fortress of Solitude.

Den store seriebegivenheten, som er gitt navnet ‘Elseworld’, blir vist over tre episoder i de respektive seriene Arrow, Supergirl og The Flash. Noe som gjør at det blir litt av et hodebry for lovlydige norske seere å se det hele før langt ut i 2019, da det kun er Supergirl som sendes kort tid opp mot amerikansk førstegangsvisning.

LES MER

‘Arrowverse’ 2018: Dette vet vi om årets felles historie for Supergirl, Arrow og The...

Legends of Tomorrow står over årets superhelteventyr, men til gjengjeld dukker Supermann og Batwoman opp. Her er alt vi vet om episodene.

 

Annonse

Arrow sendes normalt på TV 2 Sumo, men premieredato glimrer fortsatt med sitt fravær på strømmetjenesten.

The Flash kommer normalt først på Netflix etter at Discovery-nettverket sa opp avtalen som gjorde at MAX kunne vise serien. Der tar det flere måneder før nyeste sesong ankommer.

Tyler Hoechlin spiller Supermann. Han dukket først opp i andre sesong av Supergirl. Foto: The CW

‘Elseworld’ er en betegnelse brukt om superhelt-historier som finner sted utenfor den etablerte handlingen i serieuniverset.

 

Lois Lane en av flere nykommere

Mens Supermann (Tyler Hoechlin) alt har vært å se i gjesterolle i Supergirl, blir dette første gang seerne får stifte bekjentskap med dette universets utgave av Lois Lane, spilt av Elizabeth Tulloch.

Hun blir ikke den eneste nykommeren. I de tre episodene møter vi også på Batwoman, spilt av Ruby Rose og Arkham-legen John Deegan (spilt av Losts Jeremy Davies).

Ruby Rose som Batwoman i Elseworld. Foto: The CW

Imens vil Lex Luthor melde sin ankomst for første gang i løpet av fjerde sesong av Supergirl. Hovedfienden til Supermann er ikke bekreftet til Elseworld-historien.

Trolig vil serieuniverset være stedet å få med seg Supermann-historier fremover. På filmfronten er Supermann-filmer satt på vent og stjernen Henry Cavill skal ikke være ønsket tilbake som Supermann (ekstern lenke). Han er klar for den nye Netflix-serien The Witcher.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Supergirl

Vi følger livet til Kara, verdens mektigste kvinnelige superhelt og en av få overlevende etter planeten Krypton. 

The Flash

Etter å ha blitt offer for en ulykke ender Barry Allen opp med superkrefter som gjør han i stand til å bevege seg raskere enn noen annen.

Arrow

Oliver Queen vender tilbake til hjembyen fem år etter hans antatte død. Han inntar rollen som superhelten Arrow.
Annonse