Et ikonisk nytt bilde fra Arrowverse-begivenheten Elseworld

Del nyheten

Supermann og Lois Lane blir i desember for første gang vist sammen igjen i en TV-serie siden Smallville. Nå har et ikonisk bilde ankommet for å promotere det hele.  

Det var stjernen Tyler Hoechlin som delte bildet via sin Instagram-konto.

Superman og Lois Lane i 'Elseworld'-begivenheten. Foto: The CW.
Superman og Lois Lane i ‘Elseworld’-begivenheten. Foto: The CW.

Dette er en velkjent positur sett i ulike utgaver opp gjennom ulike serier og filmer. I dette bildet ser det ut som de to er i Supermanns hjem Fortress of Solitude.

Den store seriebegivenheten, som er gitt navnet ‘Elseworld’, blir vist over tre episoder i de respektive seriene Arrow, Supergirl og The Flash. Noe som gjør at det blir litt av et hodebry for lovlydige norske seere å se det hele før langt ut i 2019, da det kun er Supergirl som sendes kort tid opp mot amerikansk førstegangsvisning.

[td_block_11 custom_title=»LES MER» post_ids=»91460″ limit=»3″ tdc_css=»»]

 

Arrow sendes normalt på TV 2 Sumo, men premieredato glimrer fortsatt med sitt fravær på strømmetjenesten.

The Flash kommer normalt først på Netflix etter at Discovery-nettverket sa opp avtalen som gjorde at MAX kunne vise serien. Der tar det flere måneder før nyeste sesong ankommer.

Tyler Hoechlin spiller Supermann. Han dukket først opp i andre sesong av Supergirl. Foto: The CW

‘Elseworld’ er en betegnelse brukt om superhelt-historier som finner sted utenfor den etablerte handlingen i serieuniverset.

 

Lois Lane en av flere nykommere

Mens Supermann (Tyler Hoechlin) alt har vært å se i gjesterolle i Supergirl, blir dette første gang seerne får stifte bekjentskap med dette universets utgave av Lois Lane, spilt av Elizabeth Tulloch.

Hun blir ikke den eneste nykommeren. I de tre episodene møter vi også på Batwoman, spilt av Ruby Rose og Arkham-legen John Deegan (spilt av Losts Jeremy Davies).

Ruby Rose som Batwoman i Elseworld. Foto: The CW

Imens vil Lex Luthor melde sin ankomst for første gang i løpet av fjerde sesong av Supergirl. Hovedfienden til Supermann er ikke bekreftet til Elseworld-historien.

Trolig vil serieuniverset være stedet å få med seg Supermann-historier fremover. På filmfronten er Supermann-filmer satt på vent og stjernen Henry Cavill skal ikke være ønsket tilbake som Supermann (ekstern lenke). Han er klar for den nye Netflix-serien The Witcher.

[td_block_12 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»60171,58156,58569″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»3″ tdc_css=»»]
Annonse
X
X
X