Dette kommer på Viaplay i desember 2018

Del nyheten

Blockbusteren Avengers: Infinity War og andre sesong av spionthrilleren Counterpart er blant de store nyhetene på Viaplay i desember. Serienytt gir deg oversikten. 

Kritikerfavoritten Counterpart er alt tilbake

Vi slo tidlig i 2018 fast at Counterpart var en av årets godbiter på seriefronten. Spesielt for de som er glad i spionthrillere og/eller science fiction. Serien kombinerer de to sjangerne for å gi en historie noe utenom det vanlige.

J.K. Simmons i Counterpart. Foto: Viaplay
J.K. Simmons i Counterpart. Foto: Viaplay

Gledelig er det at serien er tilbake med sesong 2 alt i desember. Viaplay har sikret seg rettigheter til å vise episoder under et døgn etter amerikansk førstegangsvisning. Det er TV-kanalen Starz som står bak serien, dette er samme kanalen som står bak populære Outlander. Også den serien kommer først på Viaplay (ny sesong startet i november).

I tillegg er det klar for ny sesong av Viaplay-originalen Det store eksperimentet, som er strømmetjenestens julekalender. En annen premiere er StartUp sesong 3, en serie som kanskje har gått under radaren for veldig mange som er glad i spenning.

Flere serier, som alt er vist på andre kanaler eller strømmetjenester, melder også sin ankomst. Samtlige sesonger av The Vampire Diaries er klar 1. desember, mens strømmere endelig kan sjekke ut komiserien The Orville som tidligere er vist på Fox.

Flere storfilmer

På filmfronten spares det ikke på blockbustere. Avengers: Infinty War samler nok en gang alle heltene fra Marvel i en spektakulær historie som foregår både på jorden og i andre galakser.

I en galakse lang langt unna får vi også vite bakgrunnshistorien til Han Solo i Solo: A Star Wars Story.

12. mann. Foto: Viaplay
Den 12. mann er klar for Viaplay. Foto: Viaplay

For de som er glad i norsk drama er Harald Zwart-filmen Den 12. mann fra 2017 endelig å finne på Viaplay. Filmen fikk blandet mottagelse av norske kritikere. Du kan selv gjøre opp din egen dom når filmen er klar for strømmetjenesten i romjulen.

Du finner alt av premieredatoer og mer informasjon i oversikten som følger. Den er hentet fra Serienytts Premierekalender. Informasjon legges til fortløpende.

 

Dette kommer på Viaplay i desember 2018

Serier og programmer

desember, 2018

 

Filmer på Viaplay

desember, 2018

 

[td_block_11 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»95253″ limit=»1″ tdc_css=»» header_color=»#1e73be» header_text_color=»#ffffff»]
Annonse
X
X