Populære Outlander er tilbake med ny sesong på Viaplay i november. Strømmetjenesten kaster seg også på matprograms-bølgen med Four Hands Meny

Etterlengtet tidsreiesedrama

Outlander er en av de mest populære seriene i Norge ut fra de målinger Serienytt har gjort. Serien er tilgjengelig på flere strømmetjenester, men det er Viaplay som har sikret seg rettighetene til førstegangsvisning.

Outlander sesong 4. Foto: Starz

5. november blir første episode av fjerde sesong tilgjengelig, kun en dag etter amerikansk førstegangsvisning. Serien er ventet å bli en av de store «snakkisene» i november.

Det er ellers nok av underholdning for dramafansen. De fjorten første sesongene av Grey’s Anatomy blir tilgjengelig 5. november, mens Chicago Med melder sin ankomst 1. november.

I oktober dukket de to andre Chicago-seriene Chicago P.D. og Chicago Fire også opp på Viaplay, dermed blir det nok av episoder å kaste seg over for de som ønsker å sjekke ut det omfattende dramauniverset seriene befinner seg i.

Krimfavoritten Bosch er tilbake med fjerde sesong. Foto: Amazon.

Alle seks sesonger av det overnaturlige dramaet Grimm blir også tilgjengelig, i tillegg til fjerde sesong av krimfavoritten Bosch.

Se alt som dukker opp i oversikten vår under. Den oppdateres fortløpende. 

 

Annonse

Dette kommer på Viaplay i november 2018

Serier og programmer

november, 2018

 

Filmer på Viaplay

november, 2018

 

ABONNENT

Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!