Dette er nytt på Viaplay i november 2018

Annonse

Populære Outlander er tilbake med ny sesong på Viaplay i november. Strømmetjenesten kaster seg også på matprograms-bølgen med Four Hands Meny

Etterlengtet tidsreiesedrama

Outlander er en av de mest populære seriene i Norge ut fra de målinger Serienytt har gjort. Serien er tilgjengelig på flere strømmetjenester, men det er Viaplay som har sikret seg rettighetene til førstegangsvisning.

Outlander sesong 4. Foto: Starz

5. november blir første episode av fjerde sesong tilgjengelig, kun en dag etter amerikansk førstegangsvisning. Serien er ventet å bli en av de store «snakkisene» i november.

Det er ellers nok av underholdning for dramafansen. De fjorten første sesongene av Grey’s Anatomy blir tilgjengelig 5. november, mens Chicago Med melder sin ankomst 1. november.

I oktober dukket de to andre Chicago-seriene Chicago P.D. og Chicago Fire også opp på Viaplay, dermed blir det nok av episoder å kaste seg over for de som ønsker å sjekke ut det omfattende dramauniverset seriene befinner seg i.

Krimfavoritten Bosch er tilbake med fjerde sesong. Foto: Amazon.

Alle seks sesonger av det overnaturlige dramaet Grimm blir også tilgjengelig, i tillegg til fjerde sesong av krimfavoritten Bosch.

Se alt som dukker opp i oversikten vår under. Den oppdateres fortløpende. 

 

Dette kommer på Viaplay i november 2018

Serier og programmer

november, 2018

 

Filmer på Viaplay

november, 2018

 

[td_block_11 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»90308″ limit=»1″ tdc_css=»» header_color=»#1e73be» header_text_color=»#ffffff»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X