Nå planlegges også en Breaking Bad-film

Det er ikke bare The Walking Dead som blir film hos AMC.

Annonse

AMC slår seg ikke til ro med tre planlagte The Walking Dead-filmer. For nå er det avslørt at det også er en Breaking Bad-film på vei, skal vi tro amerikansk presse. 

Det er nettstedet The Hollywood Reporter som skriver av Breaking Bad-skaper Vince Gilligan jobber med en film satt til universet. Få detaljer er kjent fordi produksjonsselskapet Sony Pictures Television ikke ønsker å uttale seg om saken.

Breaking Bad-universet lever alt i beste velgående i den bunnsolide serien Better Call Saul, som er satt til noen år før hendelsene i Breaking Bad. Bob Odenkirk har hovedrollen i serien. I Breaking Bad var det Bryan Cranston som regjerte som familiefaren Walter White.

Walter White (Bryan Cranston) hadde litt av en ferd til den mørke side i Breaking Bad. Foto: AMC

Det er få serier som er blitt mer kritikerrost enn Breaking Bad, hvor flere av skuespillerne også stakk av med den prestisjetunge Emmy-prisen. Sammen med Mad Men var serien viktig for å gjøre kanalen AMC til en ny aktør i seriebransjen.

For det er den amerikanske TV-kanalen AMC som står bak seriene. Samme kanal har også The Walking Dead, hvor det tidligere i uken ble kjent at tre The Walking Dead-filmer er på vei.

Hvem vil spille i Breaking Bad-filmen?

Det er på nåværende tidspunkt ikke kjent hvem filmen vil handle om og om noen av seriens skuespillere blir med. Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, RJ Mitte, Dean Norris, Bob Odenkirk, Betsy Brandt, Jonathan Banks og Giancarlo Esposito hadde fremtredende roller i serien, men ikke alle rollefigurene de spilte overlevde. Hvis filmen blir satt til tiden etter sesongfinalen er det naturlig å tro den blir om en eller flere av de gjenværende rollefigurene.

I tilfellet filmen gjør som Better Call Saul og setter handlingen til tiden før, eller eventuelt under, Breaking Bad åpner det seg andre muligheter.

Better Call Saul
To Breaking Bad-kjenninger i Better Call Saul. Foto: AMC

Jonathan Banks og Giancarlo Esposito er med i Better Call Saul, mens Bryan Cranston har en rekke prosjekter på gang, blant annet Amazon-serien Sneaky Pete.

Aaron Paul spilte i den nå kansellerte The Path og står for stemmeskuespill i Netflix-serien Better Call Saul. Han er travelt opptatt med tredje sesong av Westworld.

Dean Norris har holdt seg travelt opptatt med roller i Scandal, The Big Bang Theory og Claws, mens Anna Gunn jobber med den kommende Deadwood-filmen.

Hvorvidt filmene blir produsert for TV eller for kino er uvisst på nåværende tidspunkt. Filmplanene er del av en større avtale produksjonsselskapet Sony Pictures Television har inngått med Breaking Bad-skaper Vince Gilligan.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X