HBO Nordic har kjøpt inn de nye seriene All American og Legacies. Det er ikke det eneste strømmetjenesten kan skilte med i oktober. Serienytt gir deg oversikten. 

 

Ny The Vampire Diaries spin-off

The CW er den amerikanske kanalen bak serier som Arrow, Riverdale og The Vampire Diaries. I oktober kommer to av deres nye serier eksklusivt på HBO Nordic, blant annet spin-off til The Vampire Diaries.

Legacies er ny serie på HBO Nordic. Foto: HBO Nordic.

Legacies handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved «The Salvatore School for the Young and Gifted». Her fortsetter historien vi har fulgt i en årrekke gjennom nevnte The Vampire Diaries og nylig avsluttede The Originals.

Det blir også sportsdrama i All American. I serien møter vi Spencer James, en voksende stjerne innen amerikansk fotball. Han blir rekruttert til Beverly Hills-laget, som betyr at han må flytte ut fra sin velkjente – men langt mer krevende – miljø i Compton. Ikke alle lagkameratene ved Beverly Hills ønsker han velkommen.

Annonse

Supergirl sesong 4. Foto: HBO Nordic
Supergirl havner i trøbbel også i sesong 4. Foto: HBO Nordic

Dette betyr at måneden byr på hele tre The CW-serier, siden det også er tid for ny sesong av Supergirl som er tilbake med ferske episoder 15. oktober.

Denne sesongen vender for øvrig Supermann tilbake, i tillegg vil kvinnen av stål møte på en annen kvinnelig superhelt: Batwoman. Du kan lese mer om det her.

 

HBO-originaler

Det blir også tid for HBOs egenproduserte serier. Girls-skaper Lenda Dunham er klar med den nye serien Camping, som har Jennifer Garner i hovedrollen.

Fra HBO Europe er det tid for ny sesong av Aranyelet, i tillegg til den nye polske serien Blinded by the Lights.

Komplett oversikt finner du nederst i artikkelen. Der vil nye premierer vi blir informert om bli lagt til fortløpende.

 

Dette kommer på HBO Nordic i oktober 2018

oktober, 2018

 

ABONNENT

Maniac. Foto: Netflix

Premierekalender: Nye og returnerende serier høsten 2018

Få oversikt over når dine favorittserier vender tilbake og sjekk ut når og hvor de nye seriene kommer på TV og strømming.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer