Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon

Annonse

Det ser ut til at Lethal Weapon nok en gang må erstatte en av hovedrollene om serien skal fortsette. Seriens stjerne Damon Wayans ønsker å forlate serien. 

Kunngjøringen, som ifølge bransjenettstedet Deadline tok både studio og kolleger på sengen, kom i et intervju med Electronic Urban Report.

Stjernen forklarer det med arbeidsmengden, som passer dårlig for familiemannen som også er diabetiker. Han forklarer at 16-timers arbeidsdager forhindrer han fra å stille opp for de som står han nærmest.

– Jeg trenger å finne tilbake smilet, sier han i intervjuet. Hans ønske er å vende tilbake til komedie, hvor arbeidsmengden ikke behøver å være den samme som i en actionserie.

Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon
Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon. Foto: Fox

Dette underbygger påstander om konflikten med Clayne Crawford, seriens andre stjerne som ble sparket etter sesong 2 og erstattet med Seann William Scott. Produksjonsselskapet Warner Bros. Television ønsket ikke å ha med Crawford videre og begrunnet det med langvarig problematisk adferd under innspilling.

De to skuespillerne kom ikke overens og kilder forklarte til amerikansk presse at deres ulike arbeids-etikk var en vesentlig årsak til at de to endte i en bitter konflikt. Crawford er vant med krevende dramaproduksjoner, mens Wayans var vant med kortere og mindre intense arbeidsdager.

Wayans har kontrakt for seks sesonger og TV-selskapet Fox skal være i samtaler med han for å finne en løsning. Ifølge Deadline var kanalens ønske å utvide sesongen med ytterligere to episoder, før de ble overrumplet med intervjuet. Innspillingen av nåværende sesong er ferdig i desember.

Serien gjør det bra også etter at Crawford ble byttet ut. Kritikerne har likt nykommeren Scott og seertallene for de to første episodene er solide.

I Norge vises Lethal Weapon eksklusivt på Viaplay.

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»60711″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»1″ tdc_css=»»]

[td_block_12 custom_title=»LES OGSÅ» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»84475,88571″ header_color=»#1e73be» limit=»2″ tdc_css=»»]

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X