Det ser ut til at Lethal Weapon nok en gang må erstatte en av hovedrollene om serien skal fortsette. Seriens stjerne Damon Wayans ønsker å forlate serien. 

Kunngjøringen, som ifølge bransjenettstedet Deadline tok både studio og kolleger på sengen, kom i et intervju med Electronic Urban Report.

Stjernen forklarer det med arbeidsmengden, som passer dårlig for familiemannen som også er diabetiker. Han forklarer at 16-timers arbeidsdager forhindrer han fra å stille opp for de som står han nærmest.

– Jeg trenger å finne tilbake smilet, sier han i intervjuet. Hans ønske er å vende tilbake til komedie, hvor arbeidsmengden ikke behøver å være den samme som i en actionserie.

Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon
Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon. Foto: Fox

Dette underbygger påstander om konflikten med Clayne Crawford, seriens andre stjerne som ble sparket etter sesong 2 og erstattet med Seann William Scott. Produksjonsselskapet Warner Bros. Television ønsket ikke å ha med Crawford videre og begrunnet det med langvarig problematisk adferd under innspilling.

De to skuespillerne kom ikke overens og kilder forklarte til amerikansk presse at deres ulike arbeids-etikk var en vesentlig årsak til at de to endte i en bitter konflikt. Crawford er vant med krevende dramaproduksjoner, mens Wayans var vant med kortere og mindre intense arbeidsdager.

Wayans har kontrakt for seks sesonger og TV-selskapet Fox skal være i samtaler med han for å finne en løsning. Ifølge Deadline var kanalens ønske å utvide sesongen med ytterligere to episoder, før de ble overrumplet med intervjuet. Innspillingen av nåværende sesong er ferdig i desember.

Serien gjør det bra også etter at Crawford ble byttet ut. Kritikerne har likt nykommeren Scott og seertallene for de to første episodene er solide.

Annonse

I Norge vises Lethal Weapon eksklusivt på Viaplay.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Lethal Weapon

Nyversjonen av den klassiske filmserien serverer både spektakulær action, humor og kjemi mellom etterforskerne Roger Murtaugh og Martin Riggs

LES OGSÅ

House of Cards sesong 5

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2018

Alle gode ting må en gang ta slutt. Blant annet favorittseriene dine. Her kan du se hvilke serier som takker for seg i 2018. 

De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne

Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer