Det ser ut til at Lethal Weapon nok en gang må erstatte en av hovedrollene om serien skal fortsette. Seriens stjerne Damon Wayans ønsker å forlate serien. 

Kunngjøringen, som ifølge bransjenettstedet Deadline tok både studio og kolleger på sengen, kom i et intervju med Electronic Urban Report.

Stjernen forklarer det med arbeidsmengden, som passer dårlig for familiemannen som også er diabetiker. Han forklarer at 16-timers arbeidsdager forhindrer han fra å stille opp for de som står han nærmest.

– Jeg trenger å finne tilbake smilet, sier han i intervjuet. Hans ønske er å vende tilbake til komedie, hvor arbeidsmengden ikke behøver å være den samme som i en actionserie.

Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon
Damon Wayans ønsker å forlate Lethal Weapon. Foto: Fox

Dette underbygger påstander om konflikten med Clayne Crawford, seriens andre stjerne som ble sparket etter sesong 2 og erstattet med Seann William Scott. Produksjonsselskapet Warner Bros. Television ønsket ikke å ha med Crawford videre og begrunnet det med langvarig problematisk adferd under innspilling.

De to skuespillerne kom ikke overens og kilder forklarte til amerikansk presse at deres ulike arbeids-etikk var en vesentlig årsak til at de to endte i en bitter konflikt. Crawford er vant med krevende dramaproduksjoner, mens Wayans var vant med kortere og mindre intense arbeidsdager.

Wayans har kontrakt for seks sesonger og TV-selskapet Fox skal være i samtaler med han for å finne en løsning. Ifølge Deadline var kanalens ønske å utvide sesongen med ytterligere to episoder, før de ble overrumplet med intervjuet. Innspillingen av nåværende sesong er ferdig i desember.

Serien gjør det bra også etter at Crawford ble byttet ut. Kritikerne har likt nykommeren Scott og seertallene for de to første episodene er solide.

I Norge vises Lethal Weapon eksklusivt på Viaplay.

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

Nyversjonen av den klassiske filmserien serverer både spektakulær action, humor og kjemi mellom etterforskerne Roger Murtaugh og Martin Riggs

LES OGSÅ

House of Cards sesong 5

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2018

Alle gode ting må en gang ta slutt. Blant annet favorittseriene dine. Her kan du se hvilke serier som takker for seg i 2018. 

De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne

Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here