Narcos: Mexico har fått premieredato

Del nyheten

Et nytt imperium vokser frem i November på Netflix. Narcos: Mexico tar oss tilbake til 80-tallet og flytter handlingen fra Columbia til Mexico.

Som vi skrev i juli, kom ikke Narcos til å fortsette inn i en fjerde sesong, men heller returnere med en helt ny serie. Se de aller første klippene av den nye serien:

Narcos: Mexico, som den nye serien heter, utforsker opphavet til nåtidens moderne narko-krig, fra den tiden da den meksikanske smuglerverden var en løs og uorganisert smørje av selvstendige dyrkere og dealere.

Serien tar deg til oppstarten av Guadalajara-kartellet, hvor Félix Gallardo (Diego Luna) tar kontroll over kaoset og samler smuglerne, for å skape et imperium. Når DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) flytter med kone og sønn fra California til Guadalajara for å innta sin nye stilling, blir han dermed fort klar over at ting vil bli langt mer utfordrende enn det han noen gang kunne ha forutsett. Etter hvert som Kiki sirkler seg inn på Félix, blir han mer og mer oppslukt av oppdraget sitt, og en rekke tragiske hendelser følger som vil innvirke på dophandelen og kampen mot den i mange år etterpå.

Narcos: Mexico. Foto: Netflix
Félix Gallardo (Diego Luna) er en av hovedkarakterne i Narcos: Mexico. Foto: Netflix

Serien vil også la oss bli bedre kjent med Amado Carrillo Fuentes (José María Yazpik), kjent som «The Lord of the Skies», som vi møtte i en eldre alder i sesong 3 av Narcos.

Aaron Staton (Mad Men), Teresa Ruiz (Gang Related), Tenoch Huerta Mejía (Sin Nombre), den prisvinnende meksikanske skuespilleren Joaquín Cosío, Jackie Earle Haley (Watchmen), Alyssa Diaz (Ray Donovan) og Matt Letscher (The Flash) er også noen av skuespillerne som dukker opp i Narcos: Mexico.

Narcos: Mexico er produsert av Gaumont Television for Netflix. Eric Newman (Narcos, Children of Men) returnerer som ansvarlig produsent og sjefprodusent på den nye Narcos-serien. José Padilha, Doug Miro og Carlo Bernard er også ansvarlig produsenter for serien.

2018fre16nov09:00PremiereNarcos: Mexico sesong 1Netflix

 

 

Annonse