«Narcos er død, lenge leve Narcos: Mexico»

Del nyheten

Når Narcos er tilbake høsten/vinteren 2018 blir det i form av en ny serie fremfor en ny sesong. Narcos: Mexico tar oss tilbake til 80-tallet og flytter handlingen fra Columbia til Mexico. 

De første bildene av Narcos: Mexico har ankommet og Netflix har samtidig bekreftet at det er snakk om en ny serie fremfor en fjerde sesong.

I likhet med moder-serien vil Narcos: Mexico utforske narkotikabransjens vekst. Hovedrollene denne gang er Michael Anthony Peña og Diego Luna.

Narcos: Mexico. Foto: Netflix
Diego Luna i Narcos: Mexico. Foto: Netflix

Historien er basert på virkelige hendelser, så historiens grove trekk vil være velkjent.

Luna inntar rollen som den beryktede narkobaronen Miguel Ángel Félix Gallardo, den første lederen av Guadalajara-kartellet. Gallardo ble i 1989 arrestert for mordet på DEA-agent Enrique Camarena i 1985 og soner fortsatt dommen.

Pena spiller Camarena, som i 1981 begynte å jobbe i Guadalajara.

Aaron Staton, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Alyssa Diaz, Clark Freeman og Ernesto Alterio har også roller i serien, som har Eric Newman som sjefprodusent.

 

[td_block_11 custom_title=»FOR ABONNENTER: Få oversikt over alt som kommer» color_preset=»td-block-color-style-1″ post_ids=»60858″ installed_post_types=»page» limit=»1″ tdc_css=»»]
Annonse
X
X